„Orbán nincs elszigetelődve, igenis van súlya annak, amit mondunk” – REAKCIÓ Ferencz Orsolyával

2024. február 02. 16:57

Mi történt a legutóbbi uniós csúcson? Ki lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje? Miért kell Magyarországnak űrprogram? Heti hírmagyarázat a fideszes képviselővel, miniszteri biztossal, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2024. február 02. 16:57
null

*

Szijjártó Péter ukrán kollégájával találkozott Ungváron, az Európai Tanács pedig Brüsszelben ülésezett, miközben elégedetlen gazdák tüntettek a döntéshozók ellen – volt miről beszélni a Mandiner heti kibeszélő podcastjában. A beszélgetés során szóba került Budapest, illetve az önkormányzati választásra való felkészülés is, de a területért felelős Ferencz Orsolya miniszteri biztos az űrkutatásban rejlő lehetőségekről is beszámolt.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 03. 15:00
A vétótlan köpcös csicska geci egy szarrá zsarolt gyàva senki. Ahogy eddig is, minden alkalommal, amikor úgy táncolt, ahogy brüsszel fütyült. Megszavazott ot már mindent is: - Ursulát, borellt, charlesmichaelt, jurovát, - 7 éves költségvetést, - covid hitelt, - 12 szankciós csomagot, meg tucatnyi szankcióhosszabbítást, - csatlakozási tárgyalásokat a magyargyilkos ukránokkal, - 85+50 milliárdot a magyargyilkos ukránoknak háborúra a "békekeretböl", - vámmentes exportot az ukránoknak, - meg még egy rakás baromságot extra üzemanyagadótól, a co2 kvótán és kereskedelmen át, a belsőégésű motorok betiltásáig. Minden szart megszavaz, amit a gazdái parancsba adnak neki. Cserébe gyáva, megzsarolt szar csicskaként a jussa a megalázás, kirekesztés, lenézés. A komisszaroktól az utolsó sajtópatkányig szabadon, következmények nélkül gyalázhatja bárki. Sokadjára szarik a nemzetére, konzultációstól. Nem azt kell figyelni, amit hazudozik a zsideszes szar gyáva banda, hanem azt, amit csinál!
Namond
2024. február 03. 03:34
Ugyan kik Hasamodu elvhű szövetségesei, megbízható támogatói? Sorolja már fel valamelyik propagandista!
lauderstenonis-2
2024. február 02. 22:33
Muhaha :))))
Bell & Sebastian
2024. február 02. 20:45
E kettő jelenség, mármint az elszigeteltség és hangadóság képzelt barátok előtt, nem zárja ki egymást. Kicsit tudathasadásos, de multifunkciós, amennyiben irányított. Ha spontán, kezelést igényel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!