Oroszország elszigetelése a legnagyobb hiba, amit a Nyugat elkövethet – Stratéga Kiss Rajmunddal

2023. szeptember 12. 18:00

Kim Dzsongun Moszkvában, az ENSZ engedményeket tenne Oroszországnak, miközben a Kreml kizárja Berlin és Párizs közvetítő szerepét. Mandiner Stratéga őszi évadnyitó adás Kiss Rajmunddal, az MCC Geopolitikai Műhelyének vezetőjével.

2023. szeptember 12. 18:00
Pócza István
Pócza István

A teljes műsor megtekinthető itt:

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. szeptember 17. 19:08
Oroszország elszigetelése a legnagyobb hiba, amit a Nyugat elkövethet – Stratéga Kiss Rajmunddal hááát....émmá régóta mondom eztet..
BBrutus
2023. szeptember 12. 20:56
Mit jelent elszigetelni egy országot? Az EU elszigetelte magát az Oroszoktól? Hogy, amikor történelmi csúcson van a fölgáz vásárlása tőlük? Hogy, amikor orosz olaj nélkül visszamennénk az ókorba? Attól tartok, hogy az Oroszok szépen kiépítik a felvevő piacaikat és akkor elszigetelik az EU-t maguktól. Na, az fájni fog nekünk.
Hekimeki
2023. szeptember 12. 19:57
A fasszopó USA már rég nem fog létezni még a neve se a történelme se amikor még Oroszország mindig létezni fog ❗❗❗❗❗
balbako_
2023. szeptember 12. 19:25
Nem hiba, bűn! Az elszigetelés lehetetlen a feketekereskedelemnek hoz mesés jövedelmet, az oroszoknak nem árt. Európát meg tönkreteszi. Az ENSZ megmutatta a világ 1/3 az ukránok mellett van a 2/3 pedig az oroszokén, mert látják Ukrajna provokátor és az USA bábja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!