Ki ellenőrzi a tényellenőröket? Mit tehetünk a békéért? – REAKCIÓ Réz Andrással

2023. június 30. 17:00

A háború mint popkulturális termék, dilemmák a fact checking körül – heti hírmagyarázat és világmegfejtés az esztétával, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2023. június 30. 17:00
null

***

  • Mi motiválja a filmfesztiválokon Zelenszkijt állva tapsoló művészeket?
  • Mit tehet az egyszerű ember annak érdekében, hogy rendeződjön a helyzet Ukrajnában?
  • Hogyan lett popkulturális termék a háború, tudjuk-e egyáltalán, mi történik a frontvonalon?
  • Segíti-e a tisztánlátásunkat az úgynevezett tényellenőrök ténykedése?
  • Valóban a globális tech óriások kezében van-e az igazi hatalom?

Ezekről is szó esett a Mandiner heti kibeszélő podcastjában, a beszélgetés itt is meghallgatható:

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robertdenyiro
2023. július 01. 09:34
Csodálatos, hogy a balfasz libnácikák mit szenvedtek össze tegnap itt a cikk alatt hogy magukat agyonlájkolják, minket meg diszlájkkal "sújtsanak". Legalább 1000 kattintást nyomott ez a 2-3 elmeháborodott kretén hogy magukat hozzák ki "győztesnek". Annyira primitívek ezek a faszfejek, hogy fel se fogják, ezzel a mi csicskáinkká váltak. Teljesen önként. Csináljátok csak, balfaszok. Fantasztikus látni a magatehetetlen fursztrációtokat! Igazi csemege a magamfajta antilibnáci-trollnak.
Ipolypart
2023. július 01. 07:27
Valahol láttam, hogy elszörnyedt a Weiszer Alinda azon, hogy meg mere kérdőjelezni az újságírók mindenhatóságát Réz András. Biztosan a sarokba lesz állítva.
syphax
2023. július 01. 07:03
"....Ki ellenőrzi a tényellenőröket?.." A NÉPFELSÉG!!! HISZEN EGYSZER MEG KELL ÁLLNI AZ ELLENŐRÖK ELLENŐRZÉSÉNEK ELLENŐRI "LÁNCOLAT-SOROZATÁBAN"! HISZEN HA VÉGTELENSÉGIG "FEJLESZTJÜK" AZ ELLENŐRLÁNCOT, AKKOR EGYSZERCSAK A BOLONDOKHÁZÁBA TALÁLJUK MAGUNKAT--ÉS AZ TALÁN MÉGSEM LEHET CÉL! VAN, DE LEGALÁBBIS KELL(!!!) LEGYEN EGY PONT AHOL MŰKÖDIK EGYFAJTA JÓL FÖLFOGOTT HITELESSÉGI BIZODALOM, AHOL MEGÁLLUNK EBBEN AZ ELLENŐRZÉSI ŐRÜLETBEN! MERT 'AZÉRT ÉS "CSAK AZÉRT" NEM LEHET A VÉGTELENSÉGIG MINDENKIT "ELLENŐRIZNI", MERT NEKEM-NEKED-NEKÜNK ESETLEG NEM TETSZIK AZ, HOGY HOGYAN ÉS MIKÉNT ELLENŐRIZ(!!!?) EGY "LÁNCSZEM"!
Osztap Bender
2023. július 01. 06:44
Mit tehetünk a békéért? Nos, majd harcolunk érte az új világháború keretében. Milliók fognak meghalni a kretén ukrán zsidó és az új orosz cár miatt. Az pedig biztos, hogy akik mellett mi állunk majd a harcban, biztosan veszíteni fognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!