A pofátlanság teteje: éhező hajléktalan szeme láttára zabált egy fiatal, még felvételt is készített a „nemes gesztusról” (VIDEÓ)

2023. április 28. 06:35

A youtuber utólag azt állította, hogy az egész jelenet megrendezett volt.

2023. április 28. 06:35
null

A Whatsuptre „művésznévre” hallgató Trevon Sellers nevű afroamerikai youtuber egy kegyetlen videót tett közzé a közösségi média felületein. A videó tanúsága szerint odalép egy a földön ücsörgő hajléktalanhoz, megkérdezi tőle, hogy éhes-e, meg hogy mit enne, majd elmegy egy közeli gyorsétterembe, vesz egy baconös hamburgeres menüt, odaviszi a hajléktalanhoz, kicsomagolja azt, miközben azt hangoztatja, hogy neki vette.

Viszont amikor a hajléktalan érte nyúl, a „férfi” elkezdi megenni az ételt, miközben olyanokat mond, hogy 

A videós később azt állította, hogy az egész csak egy előre kitalált dolog volt, a felvételen szereplő hajléktalan pedig előre tudta, hogy mi fog történni. Persze elképzelhető, hogy a „vicc” így csak még szívtelenebb és gyomorforgatóbb...

Nyitókép: Twitter-képernyőkép 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. április 28. 17:47
kérdem tőle, miért nem keresel valami melót... munkaügyin keresztül kapnál valami pénzt, és csak 25e Ft a koli per hó... kezdésnek nem jó? aztán továbblépnél (így kezdtem az életem én is és nem mamahotelben) aszongya: ááá több a kiadásom, mint a fizetésem lenne... Szarja össze magát akkor a tarhagép! Halom meló Magyarországon de neki büdös a munka!
masikhozzaszolo
2023. április 28. 17:29
Ki ott az Elnök? Milyen a Parlament? Mit csinál, hogy éheznek az emberek? Van jogállam? Mennyi az egy főre eső GDP? Van, hogy nem esik GDP minden fejre? Akkor a többi fejre több jut. És hogy van akkor a liberális szolidaritás? Soros tudja, hogy erre a fejre nem jutott GDP? Meg alapjövedelem?
DE JÓ
2023. április 28. 16:39
Hát, nem tudom... Amíg meg nem néztem, azt gondoltam, hogy egy BLM mocsok rohadékságát fogjuk látni. Aztán azt látom, hogy egy feka szívat egy drogos, homeless fekát. Ismertem egy fickót, aki minden reggel netten felöltözve 20-30 km-t utazott, hogy a reggel 6 órás munkakezdésére beérjen. Na, ő minden kolduló hajlékonyt elküldött a k.va anyjába, azzal, hogy lehet menni dolgozni, van munkahely bőven, és nem adott soha pénzt az ilyeneknek. És volt igazsága. Meg gerince is. Ha ez is egy ilyen szitu lenne, visszavonulót fújnék, de gyanús, hogy ez egy szimpla genyáskodás volt a követői élvezetére. Ami viszont a Neten lógók moráljáról gyalázatos képet fest. (Ha így volt.)
Csigorin
2023. április 28. 15:28
milyen kedvesek egymassal ezek a nigrok de azert mi vagyunk a rasszistak ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!