Lincshangulat Will Smith körül – pedig csak egy orosz rapszámot tett be háttérnek (videó)

2023. január 20. 14:31

A felhasználók elítélték a sztárt, mivel szerintük nincs itt az ideje az orosz nyelvű számok feltöltésének.

2023. január 20. 14:31
null

Will Smith egy videót tett közzé az örmény származású orosz rapper, Xcho „You and I” című dalával. A videó a színész Instagramján jelent meg (a közösségi hálózat az Orosz Föderációban tiltott; az Oroszországban szélsőségesnek elismert és betiltott Meta vállalathoz tartozik).

A felvételen egy férfi látható, aki egy telefonnal és egy futószalaggal filmez egy jelenetet, amelyben egy autó halad egy havas úton.

Ugyanakkor egy játékautót használ, amely a futópadon gurul. „Meglepődnél, hány filmjelenetet vesznek fel így” – írta Smith.

Az követők figyelmét azonban nem a videó tartalma, hanem a benne lévő zene keltette fel. A kommentekben megjelentek az oroszul beszélő felhasználók, akik elkezdtek üdvözleteket küldeni egymásnak, és azzal viccelődtek, hogy a színész egy orosz közösségimédia-menedzsert bérelt fel.

Egyesek bátornak nevezték Smith posztját, megjegyezve, hogy sokan mostanában kerülik az orosz nyelv használatát.

Más felhasználók elítélték a sztárt, hangsúlyozva, hogy most nincs itt az ideje az orosz nyelvű számok feltöltésének, hiszen Oroszország különleges katonai műveletet folytat Ukrajna területén.

Nyitókép: ISABEL INFANTES / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. január 21. 23:02
Csak így tovább! És még az Akadémiába is visszaveszik inkább.
sorivo4
2023. január 21. 22:56
Jó fej! Mer szembe menni az árral és provokálni. Tökös nigger. Majdnem Eddie Murphy magasságokba emelkedett nálam. Akit imádok.
Spiltyu
2023. január 20. 16:32
Will SiMP
fatman
2023. január 20. 16:28
gondolatrendőrség... az azov meg pont most lett kóser... gratulálok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!