Erasmus-ügy: jogi lépéseket tervez a kormány Brüsszelnek válaszul – REAKCIÓ Kovács Zoltánnal

2023. január 27. 17:07

„A károkozás szándéka is felmerül a magyar diákok kizárása kapcsán” – heti hírmagyarázat a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2023. január 27. 17:07
null
  • Mi lesz a következménye annak a brüsszeli felvetésnek, hogy kizárnák a magyar hallgatókat az Erasmus-programból?
  • Megkapjuk-e végre az uniós forrásokat?
  • Lejjebb csavarja-e a kormány a „brüsszelezést”, visszább vesz-e a kritikákból?
  • Milyen szerepe van az NGO-knak az uniós politika alakításában és a magyar baloldal finanszírozásában?

Ezekről is szó esett a Mandiner heti kibeszélő podcast-jában.

A beszélgetés itt is meghallgatható:

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 28. 13:00
Tudod hazug kovács, míg te itthon hazudozol, a vétótlan köpcös geci gazdád parancsára a navracsicska árulja a magyarokat és kapitulál a komisszároknak. Feltétel nélkül persze. Gondotamcsaxólok.
Isten jobb keze
2023. január 28. 01:55
A pusztulat belépek esik majmok! Most oda vagytok a diákokért, mivel általuk szidhatjátok az EU-t miközben azoknak a diákoknak a tanárai hónapok óta sztájkolnak! Fideszes majmok, nem mondom hogy gondolkodjatok, mivel nincs mivel, de nyussátokmár ki a szemeteket hülyék, hogy egy mázsa szar a nyakatokba!
káli
2023. január 27. 22:06
Höhö ,a tolvaj perrel fenyeget!
pemete jakab
2023. január 27. 21:24
"A károkozás szándéka is felmerül a magyar diákok kizárása kapcsán" Ha ennyire fontos az oktatás, akkor a kormánynak miért nem prioritása az oktatásügy. Az erőszakszervezeteknek jár béremelés, a nyugdíjasoknak extra nyugdíj, a gyerekes nőknek 30 év alatt adómentesség, akkor a tanároknak miért nem jár béremelés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!