Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!

2022. november 25. 18:00

Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2022. november 25. 18:00
null

Miért vett fel nagy-magyarországos sálat Orbán Viktor? Szent a béke a visegrádi négyek között? Lehet-e politikamentes a sport, mit keres a foci vb és a szivárványos karszalag Katarban? Mi lehet a következménye annak, hogy kiderültek a részletei az Amerikából a magyar baloldalhoz érkező kampánytámogatásnak? Ezekről is szó esett a Mandiner heti kibeszélő podcastjában, melyet ezentúl Reakció követhetnek nyomon! 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. november 26. 01:03
"Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt" Pistike sírva megy haza az iskolából: - A tanár néni nem tűri az ellenvéleményt, és egyest adott - fakad ki. - Miért, mi történt? - kérdi az anyja. - Azt mondtam, hogy kettő meg kettő az öt, mire a tanító néni kijavított, hogy az négy. - És be tudtad bizonyítani, hogy öt? - Nem. - És a tanár néni bebizonyította azt, hogy négy? - kérdi az anyja. - Bizonyította, de nem fogadom el, mert minden vélemény egyformán értékes.
brekker
2022. november 25. 20:45
Ha tovább forszírozzák, akkor a Fidesz-KDNP-nek vissza kellene vonni a képviselőit az EU Parlamentből.
brekker
2022. november 25. 20:39
Nyíltan megmondják, hogy őket nem érdeklik a jogszabályok, mert mi magyarok azokat amúgy sem tartjuk be.
brekker
2022. november 25. 20:36
Azt kéne tudatosítani, hogy mennyire jogállam ellenes, hogy az Európai Parlament (törvényhozó hatalom) közvetlenül beleszól a végrehajtó hatalom (Európai Bizottság) dolgába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!