AZ UTCA EMBERE a szívhangról – Mit gondolnak a budapestiek az új abortuszszabályozásról?

2022. szeptember 22. 18:00

A magzat szívhangjához kötik a terhességmegszakítást egy új rendelkezés szerint. A Pintér Sándor által jegyzett változtatásról kérdeztünk budapestieket.

2022. szeptember 22. 18:00
null

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Adanna
2022. szeptember 25. 23:44
Úgy látszik, az ostoba többség nem ismeri a fogamzásgátlót!! Nagyon felelőtlen és komolytalan az abortusz helyeslése!!! Ráadásul előfordul, hogy az abortusz után többx már nem lehet gyereke, és hiába fog már esedezni utána !!!
Csakislovacska
2022. szeptember 23. 09:39
Liberálisék alapdogmája van a háttérben: A nőnek mindent is lehet! Csak játszunk el a gondolattal,hogy ha a férfi ölné meg a magzatot a nőben a nő akarata ellenére,akkor hány évig rohadna rács mögött?! Az abortusz szabadsága a woke eszme első számú betörési pontja,tulképpen maga a nemek közti háború kirobbantása! Liberálisok takarodjatok! Az Élet él és élni akar! Hálásan köszönjük a szívhangrendeletet! Felelős apákat és anyákat! Az Élet nem a Nő tulajdona,az ő feladata (a Teremtő szándék által) az élet magjainak befogadása és növelése! Aki ezzel nincs tisztában az nem nő hanem gyilkos!
Csakislovacska
2022. szeptember 23. 09:39
Liberálisék alapdogmája van a háttérben: A nőnek mindent is lehet! Csak játszunk el a gondolattal,hogy ha a férfi ölné meg a magzatot a nőben a nő akarata ellenére,akkor hány évig rohadna rács mögött?! Az abortusz szabadsága a woke eszme első számú betörési pontja,tulképpen maga a nemek közti háború kirobbantása! Liberálisok takarodjatok! Az Élet él és élni akar! Hálásan köszönjük a szívhangrendeletetfelelős apákat és anyákat! Az Élet nem a Nő tulajdona,az ő feladata (a Teremtő szándék által) az élet magjainak befogadása és növelése! Aki ezzel nincs tisztában az nem nő hanem gyilkos!
Csakislovacska
2022. szeptember 23. 09:29
Nem mindegy hogy anyagyilkos vagy gyilkos anya! A gyilkos anyák köztünk élnek szabadlábon,pedig gyilkosok! Ez a liberális rémállam amelyik ezt lehetővé teszi! Meg a társadalom apátlanítását a gyermek (apától el-) helyezési perekben! Igaza van a muszlimnak,ők nem bízzák rá ezt a döntést a nőkre! Nincsenek is demográfiai problémáik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!