Videón, ahogy egy demokrata képviselő úgy tesz, mintha megbilincselnék

2022. július 20. 13:36

Alexandria Ocasio-Cortezt több közösségi média platformon is kigúnyolták performanszáért.

2022. július 20. 13:36
null

A Demorkata Párt képviselőjét, Alexandria Ocasio-Cortezt több közösségi média platformon is kigúnyolták, miután a Legfelsőbb Bíróság előtti abortuszpárti tüntetésen történt letartóztatása után hátra tette a karjait, hogy úgy látszódjon, minta megbilincselték volna.

A bronxi és queensi demokrata törvényhozót egy fővárosi rendőr elkísérte – Carolyn Maloney városi képviselőtársával együtt –, miután a bíróság épülete előtt blokkolta a forgalmat. Látható, hogy Ocasio-Cortez a videóban kis ideig úgy tesz, mintha bilincsben vinnék el, majd felemelte karját a többi tüntető felé. Ezután ismét a háta mögött keresztezte karjait, mintha továbbra is bilincsben lenne.

Nyitókép: YouTube

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabere
2022. július 21. 07:15
Az ilyen performance már Bangóné társulatának se jött be.
5m007h 0p3ra70r
2022. július 21. 02:24
Nincs itt semmi látnivaló. Az amerikai cigányok pont olyanok mint a magyarok. Múltkor az egyik plázában megcsíptek egyet, karon fogták, erre fejhangon visít teli tüdőből: - Jááj, eltöri á káromát, jáááj, hágyjá ábbá mégrokkánóóók!!! Na ez az Alekszandra Orsós Kertész ott hibázott, hogy nem kezdett el üvölteni egyből, hogy: - Jááj né bilincsejjen má meg, eltöri á káromááát, szádistá állát!!!
A közösség tagjaként
2022. július 20. 22:40
Hát persze, a fehér nők menjenek abortuszra majd fekák szülnek helyettük IS!
Lajoss
2022. július 20. 21:51
Ez nagyon érdekel mindenkit..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!