Így fotózkodnak Európa vezetői

2022. június 23. 15:21

Orbán Viktor középen, Olaf Scholz eldugva.

2022. június 23. 15:21
null

Az Európai Unió vezetői az uniós csúcs kapcsán összeálltak egy fotóra. Érdekes módon, Orbán Viktor középen kapott helyet Charles Michel mellett, míg a német kancellár Olaf Scholz a hátsó sorban alig észrevehetően szerepelt a fotón.

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. június 26. 00:30
Nem nehéz a kakukktojást meglelni a képen. A frusztrált, gonosz Viktikét, aki úgy néz a többi vidám arc között, mint aki beszart. 🤣 🤣 🤣
hetediknap
2022. június 24. 17:26
Csak egy vezetőt látok a többi az átmeneti jelenség .
APESZ72
2022. június 24. 12:29
fd
Bobek04
2022. június 24. 09:54
Hogy is mondta csuti király pár napja? Most kell szerénynek lennünk. Megint nem sikerült saját szavát tartani. Persze kell hozzá a jól fizetett média propaganda. Elég nehéz lehetett kitalálni a magyarázatot, miért is állították a második sorba kisgömböcöt? A videó tanúsága szerint a második sorban, egy emelvényre állították, és az igazán fontos embereket próbálták úgy igazítani az első sorban, hogy lehetőleg ne takarják el teljesen a csuti törpét. Ennyi a nagy "Viktor áll közepén" történet. Az első sorba nem állhatott, annyira nem fontos ember. A hátsó sorban nem látszana, így maradt a magasítóval ellátott második sor, ott is az a hely, ahol alacsonyabb emberek állnak előtte. Ilyenek ezek a fotózások. A magasság dönt elsősorban, ha mindenkit láttatni akarunk. Azért szép dolog hogy legalább megdolgozik a pénzért az udvari média, és próbál sikert belemagyarázni a kisnövésbe ( amiről egyébként nem tehet senki, hogy milyen magas, ezért is kár ilyen hévvel magyarázkodni miatta. Lásd pl a kampány kisszék. És akkor még ő bohócozik :) )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!