Az LMBTQ-mesekönyvről vitatkoztak az M5-ön

2020. október 08. 10:37

Ez volt a kérdés.

2020. október 08. 10:37
null

A Labrisz Leszbikus Egyesület Meseország mindenkié kötetéről beszélgetett a M5 Ez itt a kérdés című műsorának szeptember 28-i adásában Pécsi Rita neveléskutató, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola docense; Bálint Eszter, pszichológus a Háttér Társaság lelki egészség programjának vezetője; Dombos Tamás az LMBT Szövetség ügyvivője; és Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa, aki elvégezte a Hagyományok Háza akkreditált népmese-tanfolyamát, valamint korábban kötetben kritizálta a melegházasság elképelését. A műsorvezető: Gulyás István.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. október 09. 18:59
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Augustus1
2020. október 09. 13:56
Azért nézzük ennek az egész mesekönyv ügynek a pozitív oldalát. Meglepő, mekkora port vert föl, hány cikk, beszéd, tüntetés, komment. Nyilvánvaló a történet, kiadatták ezt az ocsmányságot, tesztelendő a magyar társadalmat. Jól vizsgáztunk, mert minden vagdalkozásuk vesztes pozícióból történik, kénytelenek szembesülni vele, hogy nem sikerült lenyomni a torkunkon.
harpec
2020. október 09. 00:08
Az elfogadás és sokszínűség papagájai ugyanazt ismételgették, látszik, hogy tudás nincs, csak ideológia. Le lettek iskolázva szakmailag, de egy érvet nem tudtak cáfolni. Gáz.
abeille1976
2020. október 08. 15:58
Totálisan nem értem, hogy Szilvay és a meghívott neveléstudós hölgy miért finomkodtak ennyire. Már megint ez a meghajlunk a baloldal előtt, engem totál meglep, hogy Szilvay is belemegy (valszeg nem tudatosan) ebbe a játékba. Mindketten a jobboldalról ezerszer felkészültebbek a témában, mint a két másik szereplő, és ahelyett hogy felmosnák velük a padlót, hagyják, hogy bevezesse őket a két balos a "sokszínűség" meg "nyitottság fontos" című közös mondatokba. Ilyenkor érzem komolyan veszélyben 2022-őt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!