Menczer Tamás: A Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok

2020. szeptember 26. 10:30

Az államtitkár szerint a Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok.

2020. szeptember 26. 10:30
null

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország megjelenítéséért felelős államtitkár szerint a Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok, hiszen a közelgő romániai választásokon nem a magyar jelölteket és a magyar pártot támogatják, hanem egy románt. Menczer felhívja a figyelmet, hogy a Momentum és annak vezetője, Fekete-Győr András nem először csinálja ezt, hiszen egyszer Szlovákia vonatkozásában és megtette már. „A Momentum eladná, odadobná a külhoni magyarokat” – jelentette ki az államtitkár. Menczer szerint a Momentum pontosan ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, hiszen ő véleménye szerint ugyanezt tenné. „Ne felejtsük el, akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!” – húzta alá mondanivalóját az államtitkár.

Fotó: Facebook

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 28. 10:54
A tolvajok szolgálójának lenni sem nagy büszkeség...
tuapse
2020. szeptember 28. 07:59
Menczer azért azt is bevallhatná, miért fizetett neki egy orosz cég néhány milliót...
BőröndÖdön
2020. szeptember 27. 18:14
Jaj,Tomi,a fidesznél jobban senki sem árt a magyarságnak.
brabant89
2020. szeptember 27. 14:13
Természetesem Menczer. Valahogy lemaradt a szókezdő M.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!