„Ha így kapnám az ajándékot, megölném magam“

2020. január 01. 18:31

Az utca embere a Momentum ötletéről.

2020. január 01. 18:31

Fekete-Győr András megüzente: aki ideológiailag nem elég képzett, annak át kell programozni a televízióját. Csapataik az ünnepi asztalnál is harcban állnak.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. január 05. 13:46
"..„Ha így kapnám az ajándékot, megölném magam“ NE STRAPÁLD MAGADAT! DÖGLÖTT FEGYŐR NEM KÖLL A ...TRÁGYADOMBRA.
Kristály
2020. január 03. 12:56
Ez az alak az az alak ahol a pénz Ő pont ott van se lelke se eszméje se egyénisége.
lhotx
2020. január 03. 12:22
Pillanatnyilag a mesterséges intelligenciák ott tartanak, hogy tévedhetetlenül felismerik az agymosó-technikákat (pl. reklámokban is). Nem kell tehát senkit semmire rá (semmiről le-) nevelni. Elegendő, ha totálisan zárt hardverek helyett megengedjük a fogyasztónak, hogy a saját pénzéért olyan szoftvert engedjen be az HW és az agymosás folyamata közé, ami gátolja a szublimites ráhatásokat (pl. azzal hogy ilyenkor képet-hangot lekapcsolnak). Na ARRA kíváncsi lennék, hogy hány fekete-győrihez hasonló aktivista fog -- bármikor az életben -- ilyen védelemre NAGY HANGOSAN, MÉDIASZ*RT* javaslatot tenni!
tango47
2020. január 02. 12:06
Jé! Azt hittem, hogy ez a kígyóvállú észlény sitten van, füstbomba dobálás miatt. Vagy neki is mentelmi joga lett, mert indult a választáson, mint a büntetett előéletű korrupt ügyvédnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!