Orbán: Sok magyarban van kipcsak vér

2019. október 15. 19:13

„Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is” – jelentette ki Orbán Viktor a Türk Tanács bakui gyűlésén.

2019. október 15. 19:13

Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács bakui ülésén szólalt fel, ahol a magyarországi kipcsakok – más néven a kunok – helyzetéről is beszélt, többek között Erdogan török elnök társaságában.

„A jelenlevők közül nem mindenki tudja, de Magyarországon vannak kipcsakok. Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is, s minden évben küldünk neki üzenetet, amikor a kipcsakok éves gyűlése van Magyarországon. Elnök úr, gratulálunk a magas kitüntetéséhez” – mondta Orbán Nazarbajev volt kazah elnököt méltatva.

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2019. október 20. 10:46
A reálpolitika felfalja saját gyermekeit...
BőröndÖdön
2019. október 16. 20:42
Teljesen meghülyült ez a szerencsétlen.
Paskai
2019. október 16. 14:30
Ezt az embert tovább kell kezeni Grazban!
duzur
2019. október 16. 09:06
Hát mit mondjak ?! Ha Erdogan és fökötös neje, kedves rokona a magyaroknak, akkor legfeljebb nyugaton lehet kifogás az odaköltözött múszlimok ellen !!! Szegény Orbán, már beleszédült a külpolitika labirintusába... De megvallom, hogy még mindig inkább tetszik nekem az a Seress bíztatás, Hogy "Szeressük egymást Gyerekek!" mint az, hogy "Éljen a saját virtus, mindenki másnak kuss !"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!