Állva ünnepeltek a demokrata képviselőnők Trump beszéde alatt

2019. február 06. 09:41

Standing ovation a Kongresszusban.

2019. február 06. 09:41

Fehérbe öltözött képviselőnők ünnepelték a nők helyzetét, a női jogokat Amerikában Donald Trump évértékelő beszéde alatt kedden. Mint az elnök elmondta, egyre több nő kap lehetőséget dolgozni az USA-ban, sosem volt még ilyen magas a képviselőnők aránya a Kongresszusban és már száz éve van szavazati joga az Egyesült Államok asszonyainak. 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2019. február 06. 21:27
Trump: "rekord mennyiségű új munkahely" Demokraták: néma csend Trump: "rekord alacsony fekete munkanélküliség" Demokraták: néma csend, fintorgás Trump: "rekord alacsony latinó munkanélküliség" Demokraták: néma csend Trump: "rekord alacsony munkanélküliség a rokkantak között is" Demokraták: néma csend, fintorgás Trump: "rekord mennyiségű nő dolgozik" Demokraták: néma csend Trump: "rekord mennyiségű nő a kongresszusban" Demokraták: Nancy Pelosi jelez -> üdvrivalgás, táncikázás A demokraták csak saját magukat hajlandóak ünnepelni. Remek öszefoglaló: https://www.youtube.com/watch?v=Yi1v64VlTJI
yndi
2019. február 06. 16:01
Meg kell hagyni, ez jó húzás volt Trumptól. :-D
annamanna
2019. február 06. 11:57
Fehér ruha - rásszizmus. Egyébként tényleg hihetetlen ez a jelenet.
a hun
2019. február 06. 11:07
Lásd még: SZKP XIX. pártkongresszus, Moszkva. Különbség:-ott nem öltöztek szüzeknek a kolhozküldöttek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!