Bayer a Mandiner interjúsorozatára hívta fel nézői figyelmét

2018. április 30. 10:21

Bayer Zsolt az Echo TV adásában hívta fel nézői figyelmét francia gondolkodókkal készített interjúsorozatunk legújabb cikkére.

2018. április 30. 10:21

A Mandiner kortárs francia gondolkodókkal indított interjúsorozatában a Republikánusok és a Nemzeti Front összebékítésére törekvő Jacques de Guillebon, az Új Jobboldal vezéralakja, Alain de Benoist, a Macron-párti, ám a transzhumanizmus veszélyeire figyelmeztető Chantal Delsol, a konzervatív anarchista Kévin Boucaud-Victoire, valamint a Nagy Felcserélés elméletét kidolgozó Renaud Camus nyilatkozott eddig lapunknak.

Legutóbb Ivan Rioufollal, a Figaro vezető publicistájával beszélgettünk.

Bayer Zsolt az Echo TV vasárnapi adásában hívta fel nézői figyelmét sorozatunk legújabb cikkére.

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. május 01. 21:54
"Bayer Zsolt az Echo TV adásában hívta fel nézői figyelmét francia gondolkodókkal készített interjúsorozatunk legújabb cikkére." Cserében a Mandiner is felhívja a figyelmet Bayer összes cikkére. Az üzlet az üzlet, kölcsönösen reklámozzák egymást.
Hunyadi Mátyás
2018. május 01. 14:13
Olvastam az említett interjúkat, mondhatni elég érdekesek. Nem teljesen értem, hogy mi ez a nagy franciabarátság itt a Mandinernél. Más országokban nincs jobboldali gondolkodás? Aztán meg, a Mandiner interjúvolhat napi 10 ilyen jobboldali/konzervatív francia akárkit - Franciaország már visszafordíthatatlanul elvesztette fehér francia jellegét. Az utcakép mindent elárul egy társadalomról, nálunk is, de náluk is. Franciaországnak mint francia országnak - vége. Trianonra, és annak következményeire gondolva: Isten nem ver bottal.
Valodi
2018. április 30. 17:37
Nosza, Bayer, gondolkozz csak el és magadon kezdd az "összebékítést"! Ezt kifejezetten rólad írták a Fidesz-keresztények: "32. Mai közéletünkben az igazság kimondása, védelme keveredik a vádaskodások, hazugságok, féligazságok és odamondogatások hangzavarával. A tiszta és erélyes kritikai hangot kiszorítja a gyalázkodás és a közvélemény manipulálása. Ennek következménye, hogy az emberek egy jelentős része eltávolodik a közélettől, s politikusainkban nem a polgári és nemzeti képviselet felelősségteljes személyiségeit látják, hanem romboló, belátásra képtelen és haszonleső arcokat, akik zsoldos katonaként pusztítják egymás hitelességét és az ország előrejutásának esélyeit."
VakzKommondor
2018. április 30. 15:43
https://444.hu/2018/04/30/na-melyik-klubban-jatszott-a-legkevesebbet-fiatal-jatekos-a-szezonban-na Ez annyira ner, ez annyira fidesz. Minden benne van amit a fideszről tudni érdemes. A csapat amire forint 100 milliárdokat költünk, akadémiának hívatja magát, és a foci felemelkedését (és persze a saját meggazdagodását) várja tőle a nemzet focistája, és a nemzet gázszerelője. Akartok tippelni hány percet játszott összesen fiatal játékos ebben a szezonban?? ÖSSZESEN!!! 26 dilettantizmus, pazarlás, arrogancia, nulla eredmény, és lopás. A focink a fidesz maga. Nem véletlenül imádja a kedves vezető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!