Szakított az al-Kaidával az an-Nuszra Front

2016. július 29. 08:49

Hivatalosan is szakított a Szíriában harcoló szunnita an-Nuszra Front az al-Kaida terrorszervezettel, azt remélve, hogy így nem fogják őket bombázni az orosz és amerikai erők.

2016. július 29. 08:49

Az őket érő orosz és amerikai bombázások megszüntetését várja a nevet is változtató szíriai szunnita an-Nuszra Front attól, hogy hivatalosan is megszakították a kapcsolatot az al-Kaidával. A szervezet új neve Dzsabhat Fatah as-Sam.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
allahu
2016. július 30. 12:42
azért ez érdekes h a média tényként mutatja be, most már jó fiuk...lószart a névváltozás nem vátoztat semmit ugyanaz a terrorista bagázs -------------------------------- egy dokumentumfilm európa iszlamizálásáról, legalább 5 éves, azóta csak rosszabb lett a helyzet(angol felirat) http://youtu.be/JbPmSDnvCL4 NEM a kvótára.
csuka
2016. július 30. 10:28
"Hatszorosára bővítik a fóti gyermekotthon kapacitását - a kis Ahmedék miatt, csak elfelejtettek szólni Semmilyen tájékoztatást nem kaptak a fótiak arról, hogy a hatszorosára bővítik a kísérő nélkül érkezett fiatal migránsoknak is helyet adó fóti gyermekotthon kapacitását. Ezt most Czibere Károly államtitkár említette meg röszkei tájékoztatóján, mire Fót fideszes polgármestere jelezte: a város tiltakozni fog, és a lakosok mellé áll. Alább a Magyar Nemzet cikke." Forrás: https://kuruc.info/r/2/161879/ Csak a FIDESZ/DSZ migráncs-simogató MAFFIA!
Mich
2016. július 30. 03:03
...és gyilkolhatnak tovább...
csurcsányi
2016. július 29. 21:44
Az iszlamisták között áll a bál?Keringőzik a halál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!