Megfenyegették az iszlamistákat a korzikai nacionalisták

2016. július 29. 08:58

A Korzikai Nemzeti Felszabadítási Front bosszúval fenyegette meg a dzsihádistákat, ha azok Korzika területén követnének el akciót.

2016. július 29. 08:58

A korzikai nacionalisták bosszújára számíthat bármelyik dzsihádista csoport, amelyik Korzika területén követne el terrortámadást. A Korzikai Nemzeti Felszabadítási Front elmondása szerint júniusban meg is akadályozott egy merényletet.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. július 30. 10:26
"Hatszorosára bővítik a fóti gyermekotthon kapacitását - a kis Ahmedék miatt, csak elfelejtettek szólni Semmilyen tájékoztatást nem kaptak a fótiak arról, hogy a hatszorosára bővítik a kísérő nélkül érkezett fiatal migránsoknak is helyet adó fóti gyermekotthon kapacitását. Ezt most Czibere Károly államtitkár említette meg röszkei tájékoztatóján, mire Fót fideszes polgármestere jelezte: a város tiltakozni fog, és a lakosok mellé áll. Alább a Magyar Nemzet cikke." Forrás: https://kuruc.info/r/2/161879/ Csak a FIDESZ/DSZ migráncs-simogató MAFFIA!
balbako_
2016. július 30. 06:32
Miért nacio9nalisták, hazafiak!
választópolgár
2016. július 29. 22:07
Mi az hogy nacionalista? Amit ez a kifejezés sugallni akar, azt felülírja a terrorizmus. A jó álompolgár meghúzza magát nem nacionalistáskodik, hanem hagyja magát felrobbantani a saját hajdanvolt hazájában a cipőtalpméretével megegyező iQ val rendelkező, beözönlő vallási fanatikus nacionalisták (pirézek) által?
áfonya
2016. július 29. 16:23
Paláver. Karc FM - Online Rádió HALLGASD. http://myonlineradio.hu/karc-fm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!