Gyárfás: A MÚSZ nem lesz erőszak elleni rendőrség

2016. május 12. 13:41

Gyárfás Tamás az Indexnek elmondta: nem fog vizsgálóbizottságot felállítani Kiss-ügyben, de készítenek egy tanulmányt a témában. Szerinte naponta rengeteg nemi erőszak történik.

2016. május 12. 13:41

Az Index interjúvolta meg Gyárfás Tamást a Kiss László-ügyről. A Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint félretájékoztatták, nem érezte küldetésének, hogy utánanézzen Kissnek. Elmondta: reméli, hogy a magyar úszósport más „eredményekkel” is bekerül a médiába.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wtf?
2016. május 13. 10:42
Cuki,hogy gyárfás a rendőrségre óhajtja bízni a neki kellemetlen ügyeket.és ha mondjuk holnap egy 18 éves úszónő feljelentést tesz az edzője/úszótársa ellen,vele is olyan "megértőek és együttérzőek" lesznek,mint Takács Zsuzsannával("könnyűvérű nőcske volt/az apja befolyásos"stb.)-mégis mit jelent az a duma,hogy 'a MUSZ midenben támogatja a sportolókat'?és mi van azokkal a lelki roncsokkal,akik hátramaradtak a szadista éremhajsza melléktermékeként,lányok,fiúk egyaránt?ők nem számítanak? Undorító milyen pofátlan és gátlástalan ez az alak,felteszi ezt az ártatlan gyermeteg pofát és belekamuzik egy ország arcába.
Berecskereki
2016. május 13. 09:22
Vita lezárható. Itt a bizonyíték! „Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat” http://rtl.hu/rtlklub/hirek/exkluziv-elismerte-kiss-laszlo-amit-tett-es-azt-remeli-bocsanatkeresevel-lezarhatja-a-multat
vanádium
2016. május 13. 08:13
Jobb volna ,ha gyárfás meg sem szólalna,mert mindig hülyeséget mond.gyárfás azzal segítené az úszósportot , ha eltűnne a csalánosba.
még fokozza
2016. május 13. 03:15
Nem tud más ügyről. Minden más normális. Készíteni fognak egy tanulmányt. Azt írhatná Szepesi Nikolett, ő már írt ilyesmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!