Hadat üzent Magyarország kormányának az Anonymous

2015. december 26. 11:00

Magyarországot bűnözők irányítják, akik diktatúrává változtatták az országot, ezért harcot hirdetett az Anonymous Orbán Viktor és kormánya ellen.

2015. december 26. 11:00

December 23-án a YouTube-ra feltöltött videóban Magyarországnak és kormányának üzent az Anonymous. A hackercsoport videójában a Guy Fawkes maszkos, eltorzított hangú aktivista elmondja: több éve figyelik a magyar kormány intézkedéseit, és nem tetszik nekik, hogy diktatúrává változtatta az országot a kormány.

Az Anonymous szerint a folyamat azzal kezdődött, hogy cenzúrázni kezdték azokat az újságírókat, akik kritizálták a Fideszt. Ezt követte az a törvény, ami csak akkor engedte volna szavazni az állampolgárokat, ha azok két héttel korábban a szavazás előtt előzetesen regisztrálnak – ezt a törvényt végül nem vezette be a kormány, mivel a törvény parlamenti elfogadása után Áder János az Alkotmánybíróságtól normakontrollt kért a törvényről. Az Ab alaptörvény-ellenesnek ítélte a rendelkezést, így a kormány végül elvetette azt.

Orbán Viktort a videóban az ország „önjelölt királyának” nevezik, aki 175 kilométer hosszú kerítést emelt a déli határra, hogy megvédje az országot az „illegális bevándorlóktól” – más szavakkal, hogy a menekülteket Magyarországon kívül tartsa. 

Ezután arról beszéltek, hogy Orbán egy rádió interjúban arra kérte a melegek közösségét, hogy ne provokálják a társadalmat, és éljenek továbbra is békésen együtt a társadalom többi részével. Ezután a miniszterelnökre olvassák, hogy piszkos trükköket használ a választások megnyerésére, provokálja a melegeket, a cigányokat és más kisebbségeket, megsérti a szólásszabadságot, az ország állampolgárainak pénzét ellopja. Az Anonymous szerint országot korrupt bűnözők vezetik, akik szándékosan roncsolják Magyarország kapcsolatait az unióval és más országokkal. „Azt hiszik, hogy mindent megtehetnek. Az a munkánk, hogy bebizonyítsuk: nincs igazuk” – hangzik el a videóban.

„Minden magyar állampolgár kötelessége, hogy megmutassa ezeknek a tudatlan bűnözőknek, hogy nem kérnek az ország további terrorizálásából” – hangzik el a videóban. A férfi ezután figyelmezteti Orbánt és pártját, hogy háborút hirdet ellenük. A videóban az is elhangzik, hogy ne gondolják viccnek ezt, mert az Anonymous sejtjei minden közösségben ott vannak. A háború addig tart, amíg a hackercsoport radikális változásokat nem tapasztal Magyarországon. Ne okozz csalódást – mondják Orbánnak a videó végén.

Összesen 884 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. december 29. 13:29
Akárki is ez a "fenyegető", a helyzetet jól látja. Magyarország ma már se nem demokrácia, se nem jogállam, hanem egy rosszul leplezett egyszemélyi diktatúra! Másszóval: önkényuralom, a hajdani demokrácia és köztársaság kiüresített díszletei között. Az úgynevezett ellenzék ma már csak "őfelsége ellenzéke", amely kellemesen elpancsol a langyos parlamenti pocsolyában, milliós fizetésekért (amit Orbántól kap), ezért néha elkiabálja magát, olasmiről, amit mindenki tud, de már mindenki beletörődött és kisszerű ügyeskedésekkel megpróbálja (ezt is) kibekkelni, ahogy annak idején a proletárdiktatúrát is kibekkelték. Az ellenzék (jelent ez mindenkit a Jobbikot leszámítva) egyetlen helyes cselekvése az lenne, ha egységesen kivonulna az amúgy is paródiává lett parlamentből és (akár illegalitásban) haladéktalanul elkezdené szervezni az állandó és akár fegyveres ellenállást! Másképp Orbántól és olagirchikus önkényurálmától, „nemzethy” burzsoáziájától, feudalisztikus nagybirtokrendszerétől, emberi jogaink fokozatos felszámolásától, a nagy össznépi gyalázattól és rendszerszintű megaláztatásainktól (stb.) a következő harminc évben nem szabadulhatunk! El kellene már szánni magunkat végre! Különben nem vagyunk más, mint egy megfélemlített, megalázott, kisemmizett szolganépség!
luji
2015. december 29. 07:54
Libsi patkányok!Kössétek fel magatokat!Türelmünk már véges!
csuka
2015. december 29. 07:43
Anonymus? Új neve van a kokós Habonynak?
ottapont
2015. december 28. 18:11
Légió vagyunk. Mielőtt Jézus kiűzte a megszállottból a tisztátalan lelket megkérdezte mi a neve. 'Légió a nevem, mert sokan vagyunk.' :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!