Pintér: Az első lépéseket megtettük

2015. július 01. 11:11

Pintér Sándor belügyminiszter szerint Magyarország, Szerbia és Ausztria megtette az első lépéseket a bevándorló- és menekülthullám kezelésére.

2015. július 01. 11:11

Az országaikat ért rendkívüli migrációs nyomás megfékezése érdekében szoros együttműködésről állapodott meg a szerb, az osztrák és a magyar belügyminiszter kedden Budapesten; a tárcavezetők egyetértési nyilatkozatban rögzítették mindezt.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2015. július 01. 22:38
Pintér a kínai piacok főpásztora
3M..
2015. július 01. 16:12
Grtulálunk! Megtették az első lépést, amikor az összes tábor duplán le van terhelve, túl vagyunk egy utcai zavargáson. Debrecen lakói félve, vagy jó nagy ívben elkerülve mernek csak a városukban közlekedni. Plusz az osztrákok ide fogják visszatoloncolni a nem kívánatos egyedeket, a szerbek pedig ide kísérik a nem kívánatos egyedeiket. A hozzá nem értés csúcsa, alkalmatlanok! Folytassátok. Szebb Jövőt!
pemete jakab
2015. július 01. 16:05
"Pintér Sándor belügyminiszter szerint Magyarország, Szerbia és Ausztria megtette az első lépéseket a bevándorló- és menekülthullám kezelésére." Most már csak az a kérdés kezelés lesz vagy félrekezelés?
katus
2015. július 01. 14:06
Kedves Kurucok! A hétfői Sámsoni úti történések után örömmel vettük tudomásul, hogy Papp László, Debrecen polgármestere, ideiglenesen ugyan, de zárttá nyilvánította a menekülttábort. Nyugodtabban indultunk kedden munkába, bíztunk abban, hogy néhány nyugodt nap vár ránk. Délután végre, nem turistának érezve magam egy muszlim városrészben, szerettem volna végigmenni a Sámsoni úton, és nem hittem a szememnek! Tudtam arról, hogy fontos ügyeiket intézhetik a "menekültek", azonban a 7 flakonnyi 2 literes sör vásárlása nekem nem tűnt annak. Végigmentem az úton, és semmi különbség nem volt más napokhoz képest! Ugyanannyi rendőr, ugyanannyi betolakodó. Arra voltam kíváncsi, legalább a tábor hátsó, a volt tankpálya felőli részét őrzik-e, ahol a kerítésen át szoktak szökni, de nem! Kedd reggel óta nyitott a tábor! Papp László fideszes hagyományaikhoz híven átvert bennünket, lényeg a hangzatos mellébeszélés a médiának! A továbbiakban a szava semmit sem ér! Mi, debreceni polgárok fogunk minden tőlünk telhetőt megtenni a tábor bezárásáért, kiürítéséért! Kizárólag törvényes eszközökben gondolkodunk, de a politikailag korrekt üzeneteket kerülni fogjuk! Az nem vezetett sehová! Minek kell történnie, hogy bezárják végre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!