Szijjártó: Nem írnak alá gázszerződést kedden

2015. február 17. 09:27

Háromszor tárgyal kedden Orbán és Putyin: először négyszemközt, aztán Lázár és Szijjártó is becsatlakozik, végül munkaebéden egyeztetnek.

2015. február 17. 09:27

Több formában is tárgyal Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kedden Budapesten, de végleges gázmegállapodásra nem lehet számítani. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint a paksi bővítésről nincs mit tárgyalni. Arra, hogy a Medián felmérése szerint a magyarok jelentős része nem támogatja a beruházást, azt mondta: a nukleáris energia a legjobb opció Magyarország számára.

A külügyminisztériumi személycserékről Szijjártó elmondta: a magyar gazdasági érdekeket kell érvényesíteni a külpolitikában, ezért igyekezett a piacon sikeres embereket megnyerni a minisztériumnak. Szerinte mindenkit az érdemeinek megfelelően vett fel a minisztériumhoz.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. február 17. 12:23
Az Orbán-vagyon (ami már 500milliárd körül jár, hála a MET-nek, a földmutyinak, és az áfacsalásos bizniszeknek köszönhetően, ja meg apuci bányái is tejelnek, nem beszélve a haveroktól visszakapott zsebpénzről...) gyarapítása a cél. Paks alsó hangon 300milliárddal kerül többe, tehát statisztikailag ennyit lopnak ki belőle Viktorék, meg még annyival, hogy a ruszkik is iszonyúan jól járnak, tehát durván 30% lesz a vége. KÖZÉRDEK??? MUHAHAH!! Sz.Petike fiatalkorú kesztyűbáb pedig megkapja a koloncot, előbb-utóbb ő is elhasználódik, ahogy Orbán rendszerében mindenki.
Morgen
2015. február 17. 11:58
Péter! Gáznak lennie kell, elérhető áron! Ha bárki nem tud fűteni, te és Viktor jobb, ha disszidáltok, vagy elmentek fűtőnek azokhoz, kik fáznak! Ha a palagáz jön drágán, az is balhés lesz. Amúgy értem, miről beszélsz, de nagyon oda kell figyelni, a téli fagyoskodás nem játék!
egyetmondok
2015. február 17. 09:58
Na de akkor nem megfagyunk ? Szerzőggyéémáá lécci a gázra!
kukagyerek
2015. február 17. 09:42
Zseléském! Nem kellett volna még pár nappal ezelőtt is keménykedni az oroszokkal szemben. Nem mindenki kedveli a kaméleonokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!