Netanjahu kampányvideóval válaszolt a médiának

2015. február 11. 15:22

Amíg a média botrányokkal próbálja elterelni a figyelmet, Benjamin Netanjahu az igazán fontos kérdésekkel foglalkozik: ez a narratívája a jelenleg nem éppen újrázásra álló izraeli miniszterelnöknek legfrissebb kampányvideójában.

2015. február 11. 15:22

Ötletes kampányvideóval rukkolt elő a márciusi izraeli parlamenti választás közeledtével Benjamin Netanjahu stábja. Az egyperces szpotban a kormányfő munkatársa újra és újra berohan a miniszterelnöki irodába, hogy beszámoljon a média által kirobbantott éppen aktuális botrányról. Egy idő után Netanjahu megunja, és leállítja munkatársát.

„Elég! Azt remélik, elvonhatják a figyelmedet a valóban lényeges dolgokról azzal, hogy nonszensz dolgokból kreálnak ügyet. Mi csak a fontos dolgokkal foglalkozunk. Ki gondoskodik gyermekeink védelméről? Ki tesz a gazdasági növekedésért? Nos, vagy ők, vagy mi. De te is tudod, hogy mi. Csak a Likud” — mondja Netanjahu a klipben.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krksziget99
2015. február 11. 22:52
nETANJAU régebben fél munkát végzett,őt kellett vona Münchenben kinyirni, de nagyon!
thymian
2015. február 11. 19:49
"Nos, vagy ők, vagy mi." Ezért nem tudtatok soha senkivel együtt élni, a világ bármelyik táján voltatok is.
thymian
2015. február 11. 19:47
"Nos, vagy ők, vagy mi." Rohadt náci, ehhez mit szólsz? 500 rabbi tiltakozik a területpolitikátok ellen, hogy leromboljátok a palesztinok házait. http://www.gegenfrage.com/500-rabbis-protestieren-gegen-siedlungspolitik-israels/
VakzKommondor
2015. február 11. 19:38
tiszta orbán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!