A harapós válogatottnak sosem nőttek ki a fogai

2014. szeptember 20. 18:01

A TrollFoci elemzője, Fransesco Zombori összefoglalta Pintér Attila munkásságát a magyar labdarúgó válogatott élén.

2014. szeptember 20. 18:01

Ennek a harapós válogatottnak sosem nőttek ki a fogai – mondja a TrollFoci elemzője Fransesco Zombori, aki legújabb videójában Pintér Attila munkásságát elemzi szövetségi kapitányként. Szerinte a volt szövetségi kapitány legjobb taktikai utasításait floppyn fogják kiadni, akinek „egy tétmeccse volt, és azt is tombolán nyerte”.

Pintér egyébként öt meccset töltött el a válogatott szövetségi kapitányaként, egyetlen tétmeccsét az észak-írek ellen játszotta, ahol hazai pályán 2-1 vereséget szenvedett a magyar válogatott. Utódját még keresik, a következő három Európa-bajnoki selejtezője a Hertha BSC utánpótlásedzője, Dárdai Pál veszi át a csapatot.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Incevince
2014. szeptember 21. 10:28
Ez az ostoba cigány veri el a pénzünket ész nélkül, de az érdekes módon meg nem ugrott be a szakértő agyába, hogy nyomorult afrikai országok vajon hogyan kerültek a világ élvonalába a focival. Biztos úgy, hogy minden elkúrt faluba világszínvonalún stadiont építettek.... A nyája persze ennek is tapsol. Igaz a 2 millió hülye tóth sem jár meccsre, még a füvet lelegelni sem.
*ufó*
2014. szeptember 20. 22:36
hurrá ! Puskás Akadémia 3 - 0 Lombard FC Pápa így már 8 meccs alatt kemény 5 pont van a tarsolyban, ééééés végre visszakapják az autóik kulcsát, gondolom, mert azért Pápa a Kövér ...izé a Gyurcsány városa és hát ez siker a javából :) http://www.kisalfold.hu/sport/le_kellett_adniuk_a_kocsijukat_a_puskas_akademia_jatekosainak/2397190/
*ufó*
2014. szeptember 20. 20:55
megint a fejetlenség, a kapkodás a Pintér elindult egy úton, mért nem hagyták végigmenni ? fizetnek egy csomó lelépési díjat neki a semmire aztán most Dárdai fogja toldozni-foltozgatni, utána meg jön valaki más megint mennyire lehet komolyan venni egy olyan szervezetet -MLSZ-, akinek nincsen naprakész B-terve ? mennyire lehet komolyan venni egy olyan szervezetet, aki kinevez valakit (Pintért) majd az első pofon után, ami élesben menő mérkőzés, már lapátra is teszi nehéz nem arra gondolni, hogy csak Orbánt szívatják, ami nem probléma, csak lehetne nem ilyen gyerekes módon csinálni mindenesetre cirkusz az van, kenyér meg lesz majd amikor holnapután kiskedden a gazdasági gyorsnaszád révbe ér Eldorádó partjainál
antioxi
2014. szeptember 20. 19:32
Nem Pintérrel, nem a csapattal van gond, hanem az egész magyar futball-rendszerrel mindenestől. - Az iskolai, a falusi, a kisvárosi, a nagyvárosi fiatalokkal kell(!) megkedveltetni a focit (mert most nem szeretik). - Nem szabad pénzt kérni a szülőktől, hogy a gyerekük foci-edzésre járjon, ide kell minden szükséges pénzt irányitani. - Ha tömegével fognak focizni a gyerekek, akkor a "merités" is nagy lesz és tömegével fognak felbukkanni kiemelkedő tehetségek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!