MSZP: A kormány oktatáspolitikája az inkvizícióhoz hasonlít

2014. január 05. 17:26

Amit a Fidesz az oktatás területén csinál, az inkvizícióhoz hasonlatos - fogalmazott Kunhalmi Ágnes, a szocialista párt elnökségi tagja vasárnap sajtótájékoztatón.

2014. január 05. 17:26

Az ellenzéki politikus bírálta a Nemzeti Tankönyvtanács létrehozását, amellyel szerinte a kormány az állami tankönyvellátás „katasztrofális” terjesztési problémáit kívánja orvosolni. Az állami testület, amely az állam által nyújtott szolgáltatást, valamint a fejlesztés minőségét hivatott ellenőrizni, újabb problémákat generál majd - értékelte.

A többi közt azt vetette fel: mit tesz majd a tanács, ha azt tapasztalja, hogy a „központosított tankönyvkiadó” nem jó tankönyvet ad ki? Feltette azt a kérdést is, vajon lesz-e egy olyan tanács is a jövőben, amely a pedagógusok megítélésére lesz hivatott.
    
A szintén MSZP-elnökségi tag Szanyi Tibor a tájékoztatón a rombolás évének nevezte 2013-at, az ideit pedig pártja nevében a változás éveként hirdette meg. Kijelentette: tavaly a szegényeket sarcolta a kabinet és tömeges volt az állásvesztés.  
 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2014. január 06. 12:16
Kunhalmi elvtársnőnek a DK.ban lenne a helye a doktornő /Vadai elvtrsnő/mellett.Hogy szólna akkor ez a formuláció.középen Ferenc baráttal!!! Igaz,hogy még néhány hölgy szintén nyomul az élcsapattal,de a legjobb,legintenzívebb közülük Kunhalmi Ágnes.
tango47
2014. január 06. 11:09
Szerintem túl visszafogottak a jelzőik: inkább atomcsapást, világháborút stb kellett volna vízionálni! (faszanyi kapitány megint be volt b...va, ahogy látom)
krisztoforo48
2014. január 06. 10:43
Nehéz lehet ezzel a hölggyel élni.Láttam néhányszor beszélni,le se lehetett lőni.Olyan sokat beszélt és olyan keveset mondott... Hölgyem!A gugli a barátja,csak be kell írni inkvizíció-lesz meglepetés!
1istvan
2014. január 06. 08:37
inkvizíció!? hülye ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!