Vértes: Balhé lesz az újabb mentőcsomagból

2013. augusztus 09. 09:41

Egy újabb 400 milliárdos terhet a bankok át fognak hárítani a lakosságra – mondta Vértes András.

2013. augusztus 09. 09:41

Ha a bankok vállára ilyen terhet próbálnak tenni, ezt nyilvánvalóan áthárítják a lakosságra és a vállalkozásokra” – mondta Vértes András. A közgazdász szerint ebből „óriási balhé lesz”, és akár a bankrendszer összeomlása is következhet a lépésből.

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. augusztus 09. 16:33
"Óriási balhá lesz az újabb devizás mentőcsomagból!" - Vértes András szerint. ÉHES DISZNÓ MAKKAL ÁLMODIK...
Soma
2013. augusztus 09. 14:07
Hát, csókolom! Itt csak az segítene, ha megszűnne a ballibsi gúnárok és libuskák hatalma. Amíg akad hülye, aki elhiszi a szakértői szövegüket, addig közpénzből kell gyarapítani a rablott vagyonukat. Ugyanis a szivattyú körbe forog.
silvester
2013. augusztus 09. 12:11
Gyalázkodók,kárörvedők!! Azt azért el ne feljtsétek ,hogy nem a bankok az állam és nem tudnak csak úgy kényük kedvük szerint hárítgatni.Meg lehet annak az egyszerű módja,hogy a közmondás szerint ki az úr a háznál,erőszakos kizsákmányolásukat keményen meg lehet ám fékezni.De láthatóan megtették ezt már maguk a bankok is,sokan nem bíznak bennük,sokaknak nem kell a hitelük,azért nem tudnak már hitelezni.Ha és amennyiben a béreket nem bankkártyára utalják a cégek, pl.munkahelyi kifizetőhelyeken jutnak járandóságukhoz,akkor jelentős haszontól esnének el,nem kell ehhez más csak egy törvényi szabályozás.További jó károgást,de ne feledjétek károgok 2014-ben jönnek a sasok,a sólymok és turulok és azt kapjátok ami jár nektek.
ballada
2013. augusztus 09. 11:48
Mszp a nép ellensége ,a banki tartozásoknál látható ,nem nép mellé áll hanem dollárkommunitákat segíti,ezért nem szavazni az mszpre ,ellenzékben igy nyilvánul meg kormányon a népet dögrovásra sanyargatja.Ellenségre nem szavazunk!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!