Bojkottálták Székhelyit Egerben?

2012. május 08. 12:34

Egy hangfelvétel szerint Székhelyi József zsidó származását firtatták egy egri rendezvényről szóló megbeszélésen.

2012. május 08. 12:34

Az RTL Klub beszámol arról: előkerült egy hangfelvétel, amelyen az hallható, hogy Székhelyi József zsidó származása miatt nem léphetett fel egy rendezvényen. Az egri polgármester belső vizsgálatot rendelte el. A zsidózással vádolt cégvezető nem kér bocsánatot, Székhelyi József viszont nem fog perelni.

Összesen 606 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Baal Shem Tov
2012. május 11. 10:49
PÁR NAP MÚLVA ÜNNEPELJÜK IZRAEL ŰLLAM SZÜLETÉSNAPJÁT! Tárgy: Cionizmus védelmében! A cionizmus nem más, mint a zsidóság nacionalizmusa. Ennek pedig legfőbb iránya és célja, hogy a világ zsidósága - így a Magyarországon élő zsidók is- egy országban, a saját zsidó nemzetállamukban éljen, amely valóban a sajátjuk illetve őseik bibliai földje.. Miután 1948 május 14-én megalakult a zsidó állam, Izrael néven, ezért a diaszpórában élő zsidóság ideiglenes, átmeneti helyzete, (amely állapotot GALUTNAK) számkivetésnek neveznek, mint kényszer megszűnt. Minden becsületes zsidónak már lehetősége van ahhoz, hogy saját zsidó államában zsidóként éljen és munkájával és tehetségével saját államát gyarapítsa, mindezt a saját népé javára tegye Tehát mit kell szorgalmazni? Minden antiszemita felhang nélkül azt kell szorgalmazni, hogy azok a Magyarországon élő zsidók, akik nem értenek egyet a magyar nemzeti politizálással és nem tudnak azonosulni a magyar nép, a Gens Ungarorum etnoszociokultúrájával, anyagi, szellemi kultúrájával, szokásjogával, népi tradícióival és értékrendjével, stb. Tehát mindezen zsidó emberek az értékes energiájukat, szellemi kapacitásukat,tehetségüket, tettrekészségüket, ne valami ellen fejtsék ki! Energiájukat ne valaminek nekifeszülve, valami ellen pazarolják el. Hanem éppen ellenkezőleg! Valami mellett! Saját izraeli nemzetállamukba aliázva (visszatérve, visszatelepülve) saját zsidó államukat és társadalmukat építsék. Hiszen vége annak a kornak, annak a kényszerállapotnak, amikor jobb híján, -saját zsidó nemzetállam híján- a magyar állam volt az egyik legbiztonságosabb menedékhelye a máshonnan elüldözött és pogrommal fenyegetett közép-kelet -európai zsidóságnak. Van saját állam, tehát ott kell élni! Ott kell élniük mindazon zsidó embereknek, akiknek itt Magyarországon valami oknál fogva rossz a közérzetük. Ott kell politikai, közéleti karriert építeni, ott Erec Jisroélben a saját etnoszociokultúrában, a saját zsidó nemzetállamban. Mert senki ne feledje el, de különösen a zsidó emberek ne felejtsék: "Sionból jő a tanítás és az Úr szava Jeruzsálemből" (Ézsajás 2,1-3) Valamint azt se felejtse el senki, hogy a világ akkor lesz boldog, ha mindenki a sajátjai között él és alkot. Ahogy azt JEREMIÁS nagy próféta a "DIRSU"-ban is megfogalmazta: -együtt közös akarással, de külön-külön, ki-ki a saját népével építse békésen a világot.- Remélem ez a felfuvalkodott divatzsidó ripacs is elolvassa!
kjkj945
2012. május 11. 10:13
""" Székhelyi Józsefet 2005-ben azt követően jelentették fel, hogy az SZDSZ 2005. március 19-ei országos kongresszusán pamfletjében Orbán Viktorról azt mondta, „...mint Tokaj hímvesszeje, nektárt fog csöpögtetni – mindenhová”. Székhelyi beszéde ellen annak idején tüntetett a Fidesz helyi szervezete. A főigazgató akkor úgy nyilatkozott az MTI-nek, nem lát okot rá, hogy lemondjon. Pamfletjében csak egy keserű értelmiségi panaszait fogalmazta meg arról, „hova torzult a rendszerváltás éveinek Fidesze”. Hangsúlyozta, hogy beszédében nem ejtette ki Orbán Viktor nevét. Az MTI-hez akkor eljuttatott írásos szövegben az „Országos Vezér” kifejezés szerepelt """
Soma
2012. május 09. 21:48
Hazugság, kiforgatás az egész! Nagy hűhó semmiért! Még az izraeli nagykövetet is megtévesztették! Biztosan lehozzák majd a médiumok, valójában hogyan zajlott le a "zsidózás".
Rudi Mentaire
2012. május 09. 21:07
Ha elnézem az ügynököket... http://www.youtube.com/watch?v=anwOWuB_dk8 " Galambos" " Bokor Péter"....... akkor már érthető az " el a kezekkel a négylevelű ló-heréktől " ezek védettek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!