Pálffy: Schmitt emberi nagyságára emlékezni fogunk

2012. április 04. 11:26

A KDNP politikusa szerint az új elnök személyénél nem fontos, hogy párton belüli vagy kívüli az illető.

2012. április 04. 11:26

Pálffy István szerint Schmitt Pál lemondása a magyar politikatörténet egyik nagy pillanata volt, amire évtizedek múlva is fogunk emlékezni, Schmitt Pál emberi nagysága kétségkívül a történelemkönyvek része lesz. Pálffy az adásban megkövette Szalma Botondot, a KDNP budapesti elnökét, akire előzőleg szintén egy TV-interjúban tett becsmérlő kifejezést.

A műsörvezető kérdésére válaszolva, a kereszténydemokrata képviselő „szerencsétlen”-nek tarja a KDNP tatabányai szervezetének Schmitt Pált Jézus Krisztushoz hasonlító közleményét.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Omega2010
2012. április 05. 08:31
"Pálffy: Schmitt emberi nagyságára emlékezni fogunk" Mindenki emlékezni fog smit nagyságára. Méltósággal gondolunk D'Artagnan MSZMP-s miniszterelnök helyettesi és kádár-kori szálóda igazgatói beosztására Kispadon megszerzett olimpiai érmére, vagy az anyja emlékére megszerzett, de inkább lopott doktorijára. De büszkék lehetünk köztársaság elnöki munkájára is, mivel szó nélkül aláírt mindent, amivel sikerült lebontani a demokráciát és magunkra haragítani az egész világot. Tehát méltón büszkék lehetünk a kivénhedt ál vívóbajnokra, a régi és az új rendszer kiszolgálójának és orbán köcsögének.
OrangeOrder
2012. április 04. 20:32
Minden tiszteletem továbbra is azoké, akik képesek elmenni Kálmán Olgával beszélgetni. Az idejükből, egészségükből ilyen emberekre tékozolnak.
trendo
2012. április 04. 19:25
Paja bátyánk egy snájdig, jókiállású zsúrfiú volt, aki társasági kapcsolatok révén és az elvtelen alkalmazkodással az "átkosban" is elért mindent és ebben a "nem kevésbében" is. Nem csoda, hogy kivívta Pálffycsúr ájult hódolatát.
küllő
2012. április 04. 19:23
Így elnézve Pálffi-szélkakas elvtársat, úgy látom jó volt a tavalyi borszőlő termés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!