Milyen lesz az új Kossuth tér?

2012. március 17. 15:09

Wachsler Tamás, a Steindl Imre Program vezetője körbekalauzolta az Indexet a Kossuth téren.

2012. március 17. 15:09

Nem az 1944 előtti állapotokat, hanem a Kossuth tér 1944 előtti képzőművészeti arculatát akarják helyreállítani a tér rekonstrukciója során – mondta el Wachsler Tamás az Indexnek. A Steindl Imre Program vezetője a szobrokról még nem tudott konkrétumokat mondani, mivel azokról áprilisban születik meg a végső döntés.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rogananti
2012. március 19. 09:14
Az megvan ugye, hogy ezek a gyökerek csak azért építik át az egészet, hogy ne tudjanak a zemberek tünteni a zorbánkirály uralkodása alatt a Kossuth téren. A többi duma.
pista
2012. március 18. 21:17
Uff! Látom nem először, már más is előttem, tehát off: Engem nem zavar sem Tisza, sem Károlyi, sem Józsefatilla, sem Kossuth... De, örülök neki, hiába eszitek a szátokat, nos, szép, élhető, parkos tér lesz. + körbejárható épület. Civilizált! Bravó! Off!
Felebarát
2012. március 18. 16:49
elvakultak vagytok mind és gyűlölködtök...egy térről van szó...erre már Istvánná jártok, hoyg jobbos vagy balos volt-e...hülyék...
dávid
2012. március 18. 15:22
-off- biztató, sőt. ha tényleg így alakul a tér, szinte hihető lesz h jó lesz ott sétálni. hajrá, a Millenáris anno szuperre sikerült és nagyon megtalálta magát, ha itt is így sikerül, le a kalappal. ja és bocs h a témához szóltam hozzá, lehet trollkodni tovább. -off-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!