Újságíróverés a plázában

2012. február 08. 11:29

Találkozóra hívta, majd megverte a Blikk újságíróját a VV4 egy korábbi szereplője. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

2012. február 08. 11:29

Márki Zsuzsi, a Való Világ negyedik szériájából agresszivitása miatt kizárt szereplő azzal az indokkal hívta találkozóra a Blikk újságíróját, hogy „egy jó sztorit” közöljön vele. A playmate azonban a bevásárlóközpontban nem beszélgetni kezdett, hanem ököllel, illetve telefonnal ütötte a zsurnalisztát, majd, miután a földre rántotta, többször meg is rúgta. A dühös modell mindeközben fennhangon kérte számon Somogyi Nórát, hogyan írhatta azt, hogy a ő testéből él.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2012. február 08. 20:19
Aki bulvár újságírónak áll, és aljanépségekről ír jó szaftos sztorikat, a valóságot elferdítve, kiszínezve, az ne csodálkozzon, ha olykor elverik. Szerintem ez bőven benne van a munkaköri leírásban.
ZODIACMINDWARP
2012. február 08. 20:03
ELÉG SZOMORÚ HOGY EGY ILYEN ELMEBETEG IDŐZÍTETT BOMBA (NŐ) ILYET MEGTEHET EGY NYILVÁNOS HELYEN JA PERSZE ÉS HOL VOLTAK A BIZTONSÁGIAK (ÉN MINDÍG 4-5 BE BELEFUTOK EGY ILYEN HELYEN) REMÉLEM A KIS CELEB ÁLLAT (MERT EZ A NŐ NEM EMBER) ELMERENG MAJD A TETTÉN A SITTEN ÉS OTT MAJD KEMÉNYKEDHET SZÉGYELLJE MAGÁT.....NO COMMENT...
pityesz74
2012. február 08. 16:22
Legközelebb meggondolja hogy miket firkál. Azért van különbség egy táncos aki táncból él és egy kurva között aki valóban a testéből él. A blikk amúgy is egy szennylap, már évek óta nem olvasom. Azt kapta amit érdemelt, és amit megérdemelne sok firkász az országban.
peninsulavaldes
2012. február 08. 12:26
Modell? Ugyan már, ne vetítsünk. Itt minden 15 perces nő annak képzeli magát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!