Orbán: Ez óriási kiállás Magyarország mellett

2012. január 24. 09:11

A Facebookon közzétett videóüzenetben köszönte meg Orbán Viktor a békemenet résztvevőinek, hogy kiálltak Magyarország mellett és bátorítást, biztatást adtak a számukra, illetve neki személyesen is.

2012. január 24. 09:11

„Azért vállalkoztam erre a mai felvételre, mert olyasmi történt szombaton, amire emberemlékezet óta nem volt példa. Én személyesen részt vehettem, megadatott, hogy részt vegyek a rendszerváltás minden nagy tömegmegmozdulásában. Sokan voltunk ott is, a legtöbben talán az 56-os forradalom áldozatainak újratemetésén gyűltünk össze, lehettünk úgy kétszázezren. Most szombaton legalább kétszer ennyien, de talán még annál is többen voltunk. Ez óriási kiállás Magyarország mellett. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki eljött, aki kiállt Magyarország mellett és aki bátorítást, biztatást adott a számunkra és nekem személy szerint is, hogy a következő hetekben jól végezhessük a munkákat és eredményesen targyalhassunk az Európai Unióval és más nemzetközi szervezetekkel is. Nekem személyesen is sokat jelent, hogy tudom, mögöttem, velem együtt az országért dolgozik, érez és imádkozik sok százezer ember. Remélem, hogy a közös akaratnak meglesz az eredménye. Mégegyszer szeretném mindenkinek megköszönni, hogy eljött és remélem nem csak én, hanem mindenki, akik ott voltak erőt, önbizalmat meríthettek ebből a találkozásból. Még egyszer köszönöm.”

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasputyn
2012. február 26. 15:11
A picsába is , én láttam egyszer egy igazi béka menetet, ott legalább 1 millió béka ment át az úton, és a rendörök nem engedtek tovább menni, nehogy elgázoljuk a békákat. De annak legalább volt értelme.
liberálzöld.
2012. január 24. 15:35
Egy kis szösszenet: http://www.youtube.com/watch?v=GUMEuBpzEM0&feature=player_embedded
egykettő
2012. január 24. 15:19
"Arra a jobboldalra, ahol manapság nincs semmiféle érték, semmiféle szellem, semmiféle gerinc. A jobboldal halott." Szégyentelenül beszélsz hülyeséget.
Winston Smith
2012. január 24. 13:25
A fideszes kommentelőket kérdezem. Orbán, vagyis helyette Szájer, már tegnap nyilatkozta, hogy mindenbe csont nélkül belemegy a fidesz-kormány. http://mandiner.hu/cikk/20120123_szajer_keszen_allunk_valamennyi_kifogasolt_torveny_modositasara Nem gondoljátok, fideszesek, hogy ez "kissé" ellentétben áll azzal, hogy "nem leszünk gyarmat", ami mögött fölvonultatok? A békemenet az eu-ellenességről és a fidesz melletti rokonszenv kinyilvánításáról szólt, ugye igazam van? Ha készen állunk valamennyi vitatott törvény módosítására, az legalábbis nekem, a józan paraszti ész nevében (->common sense) azt jelenti, hogy elbuktuk a "szabadságharcot", amit már két éve folytatunk. Ha csont nélkül, szó nélkül mindent aláírunk, mindent elfogadunk, _mint_ahogy_most_is_tesszük_, akkor egy gyarmat vagyunk, amely gyarmatnak a lényeges ügyekbe semmi beleszólása nincsen. Így van? Akkor kérdezem, mi értelme volt a "nem leszünk gyarmat" nevű zászlót cipelni, amikor Orbán mai fegyverletétele SZÓ SZERINT UGYANEZT JELENTI? Mármint hogy igenis gyarmat leszünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!