Gaudi-Nagy Tamás vitaminnal turbózta magát

2011. december 01. 08:21

Kávé vagy kóla? - tette fel a kérdést képviselőtársainak Vágó Gábor arra vonatkozóan, ki hogyan tartja magát ébren az éjszakai ülésezés alatt.

2011. december 01. 08:21

Csütörtök reggelig sem ért véget a parlament szerdai ülése. Minden képviselő másra esküszik, mi segít leginkább az ébren maradásban. Az LMP-s Vágó Gábor frakciótársait, valamint a jobbikos Gaudi-Nagy Tamást kérdezte: kávé vagy kóla?

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faqtya ezredes
2011. december 01. 18:43
Ki ez a ragogumizo ostoba fekete tehen?
Claypool
2011. december 01. 18:22
Jópofa video ez... nincs mit hozzáfűzni...
lavor
2011. december 01. 15:25
Bírom az lmp-seket, egyénileg, személyenkét, viszont amit a párt képvisel, azzal nem tudok azonosulni egy kicsit se. Bár hogy őszinte legyek túlzottan nem is érdekel ki mit képvisel:D A videón és Vágó Gábor ehhez kapcsolódó további videóin jó látni, hogy azért a színfalak mögött ezek mégsem halálos ellenségek, reméljük egy idő után ez lesz jellemző a nyílt párbeszédre is, ne csak a kávészünetekben lehessen látni vmi emberségességet. Mert ahogy viselkednek a politikusok és ahogy viszonyulnak egymáshoz, úgy a követőik is hasonlóan fognak eljárni. Nem jó ez. Bár hogy cáfoljam magam, a politika pont ez, kivájni egymás szemét.
Faqtya ezredes
2011. december 01. 13:13
Mi meg hajnali kettoig alltunk sorba, hogy szavazhassunk basszatok meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!