Ennyi volt, Magyar Péternek vége, közeli barátja okozhatja a vesztét

2024. július 14. 18:56

Így múlik el a világ dicsősége…

2024. július 14. 18:56
Protestors Gather In Budapest For The Call Of Peter Magyar, Leader Of The TISZA Party
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Kép forrása: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Magyar Péternek vége. Nem hagyja munka nélkül a hatóságokat a politikába csak pár hónapja beszáll Magyar Péter, hiszen nemcsak a sajtó hangos a különböző botrányaitól, több ügyben már fel is jelentették a baloldal messiását. 

Van itt minden: volt házastárs állítólagos zsarolása és lelki terrorban tartása, balhé egy diszkóban, erőszakoskodás és agresszív viselkedés egy randevún. Már ezek a botrányos ügyek elegek lennének ahhoz, hogy vége legyen a botcsinálta politikusi karriernek, azonban ez nem minden. Nagy Ervin, a Magyar táskahordozójává vált színész a 444-nek adott egy interjút, ahol elmondta, hogy szívesen vállalná a kulturális minisztérium vezetését egy esetleges Magyar Péter-kormányban. Ezt az RTL-nek nagyképűen meg is erősítette. Kiderült a művész úr szavaiból, hogy bizony itt már pozíciók osztogatása megy a háttérben. Erre szokták pestiesen mondani, hogy nagy lett az arc. 

Ezt is ajánljuk a témában

De ez a politikai életben nagyon rossz ajánlólevél. Ez vissza fog ütni, szerkesztő úr. Van nekem egy ismerősöm, a piacról ismerem, Klárika. Sajnos ő a Tisza Pártra szavazott a választáson, azonban tegnap azt mondta, hogy nagyot csalódott, és soha többé nem adja a szavazatát egy ilyen emberre. Megyek is, szerkesztő úr, pakoljon csak nyugodtan – mondta Reinfrank néni, és elviharzott a kisközért irányába.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. július 16. 07:02
Ennyi volt, Magyar Péternek vége, Felhévízen vagy alhévízen van vége a magyar gyereknek öcsi?
Osztap_Bender
2024. július 15. 22:07
„Magyar Péternek vége." No igen! Nézd csak mit írnak ma erről ez elemzők: Csökkenőben a Fidesz, Magyar Péterék támogatottsága viszont nő Itt valakik ordas módon hazudnak, ugye elvtársak? Te vajon kikre fogadnál?
KARAK-ter
2024. július 15. 14:41
" Ex Terminátor -EGÉSZ EGYSZERŰEN MEG FOGTOK DÖGLENI MIND A LEGUTOLSÓ SZÁLIG! Azért tényleg jó lenne ha pl a rendőrség mondjuk az ilyen és ehhez hasonló fenyegetésekre odafigyelnének, mondom ezt annak fényében , hogy az ilyen baloldali figurák egymás közötti uszításának lett eredménye a Ficó, aTrump féle merénylet is. Na ez az igazi baloldali liberalizmus, ebből nem kérünk !!!!!
pesszimista
2024. július 15. 13:01
Magyar Péter állandó szerepeltetése a kormánymédiában a választásokig nagyon bejött, mert szinte megsemmisítette a korábbi ellenzéket. Mostantól azonban az elhallgatás lehet, hogy jobb taktika lenne, mert lehet, hogy az állandó ingyen reklám nem kifizetődő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!