Provokátorok tetemrehívása; ki az igazi tettes a szivárványon túl?

2023. július 14. 16:45

A provokáció az egyik legaljasabb, legsunyibb eszköz a cél elérésére.

2023. július 14. 16:45
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„»A radványi sötét erdőben / Halva találták Bárczi Benőt«; amíg magyarok lesznek a Földön, addig mindannyiunknak ismernünk kell e történet folytatását, de azért röviden összefoglalom. Kund Abigél, a csalfa szerető addig provokálja, bosszantja udvarlóját, míg őszinte szerelme bizonyítékaként az ifjú szíven döfi magát.

A provokáció az egyik legaljasabb, legsunyibb eszköz a cél elérésére. A kiszemelt áldozatot a legérzékenyebb pontján szurkálja, míg valami végzeteset nem tesz.

Az elmúlt napokban a mind nagyobb teret nyerő, a hírekbe, közbeszédbe, politikába mind aktívabban benyomuló homoszexuális lobbi több durva provokációt intézett a többségi társadalmakkal szemben. Hollandiában egy férfinak született figura nyerte a nők számára kiírt szépségversenyt.

Nyilvánvaló, hogy a sok bájos, vonzó, jó alakú, nőies jelenség között nem lehetett ő a legkiválóbb, tehát a díja nem más, mint provokáció.”

Nyitókép: Facebook/444

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. július 16. 00:42
Ez a baranyi névre hallgató rém mást se csinál mióta "polgármester" Ferencvárosban, csak szivárványos provokációkkal foglalkozik. Szivárványos zászló az önkormányzat épületén, szivárványos szobor a Ferenc téren, szivárványos pad a Tompa utcában. Ennyi volna egy polgármester feladata ? Mert más nemigen látszik a kerületben, ami a nevéhez volna köthető... Nem baj, jönnek majd a Fradi-szurkolók, azok majd rendet tesznek... ;-)
Hangillat
2023. július 15. 13:05
"ki az igazi tettes a szivárványon túl?" Az (ultra)liberális birodalom, amely liberálisnak tartja magát, a pénz és- a hozzárendelt eszméletlen eszmevilágurai és az alárendelt média árjaság, akik a kaleidoszkópban összerázott alakzatokat közvetítik.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 14. 22:31
Ennek a vakegérnek a szabad - boldog - nyitott szavak provokáció, de a “fehér árja” és a “stop LMBTQ” nem. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂
Majdmegmondom
2023. július 14. 19:55
Én inkább úgy látom, hogy a lobbi mögött nem a melegek vannak, a normálisabbja elhatárolódik ezektől a provokátoroktól! De azért kíváncsi vagyok ki és mi állhat a háttérben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!