Hont megint előadja, hogy ő a teológiatudományok doktora

2023. július 13. 16:46

Ezért szerintetek ki fizet neki?

2023. július 13. 16:46
Hont András a Karc FM-ben
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„FIÚK A KLUBBÓL CSAK GYŰLÖLETTEL TUDJÁK VÉDENI EGYMÁST ELLENEM

Jaj, annyira szexi, amikor a fiúk a klubból bevédik egymást tőlem, a genderszörnytől! Hont megint előadja, hogy ő a teológiatudományok doktora, bruhaha! És mit ad Isten – ezt itt most szó szerint értem – a FB letiltja az általa írt moslékot gyűlöletbeszéd vádjával.  S persze Hont rögtön k*va anyázza – ezt tőle idézem, hogy kultúráltságának minősége ne hagyjon kétséget senkiben –  a rohadt libsi véleményterrort, amit az a judeo-bolsevista  ármány kreálmány vele szemben gyakorolt,  és még ő tetszeleg az áldozat szerepében.  Ezért szerintetek ki fizet neki? Én konkrétan egy személyre gondolok…”

Nyitókép: YouTube képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2023. július 19. 08:07
De aljas ez a nő! Ráuszítja az elvakult követőit Hontra, majd amikor a feljelentgetések miatt letiltják, úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne hozzá. Sőt egyenesen a gondviselésnem tulajdonítja, ami pedig blaszfémia.
Sulammit
2023. július 14. 12:28
Idézem Perintfalvit, aki ezt a szöveget osztotta meg közösségi oldalán 2020. IX. 6-án: „Egy valóban keresztény ember nem moralizál, nem ítélkezik, nem akar senkit megváltoztatni, hanem Isten szeretete tükröződik általa a világba. Azé az Istené, aki szerelmes az emberbe. Erről beszél a misztika. Ennek látom értelmét." Keresztény ember nem ítélkezik írja. Nézzük meg Perintfalvi nyelvi tetteit. 2020 nyáron robbant a sajtóban Kaleta perui nagykövet pedofilbotránya. A volt nagykövet ügyéről is véleményt mondott közösségi oldalán, 2020. VII. 2-án: „MÉLYEN VALLÁSOS PEDOFIL Kaleta Gábor volt nagykövet úr, hogy a k@rva anyádat!” Utána Perintfalvi idézi a nagykövet szavait, többek között ezt a mondatot: „Én sem vagyok rosszabb, mint akárki más!” Új bekezdés következik, ezzel a nyitó mondattal: „De az vagy, egy alávaló féreg vagy!” „K@rva anyádat”, „alávaló féreg" Mi köze van a volt nagykövet édesanyjának fia tetteihez? A „férgezés” a szeretet nyelvének szókincsébe tartozik?
urban63
2023. július 14. 12:03
A KAny-ád fizet érte, ellened :)
Sulammit
2023. július 14. 10:27
Te Perintfalvi! Te a teológián belül minek vagy a doktora? Csakúgy kérdezem, mert biblikumból tuti, hogy nem, hiszen tök hülye vagy hozzá, erkölcsteológiából és pedagógiából sem. Kitaláltak neked egy tantárgyat, pl. Buzik és drogosok patrónusa? Minden deviáns viselkedés pártfogója?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!