Éjjel az Árpád hídon embert ölsz? Csak egy csicska vagy, haver

2023. július 03. 10:17

Mit akartok bizonyítani? Hogy a 600 lóerő több, mint a 200? És sikerült?

2023. július 03. 10:17
null
Balló Marci
Balló Marci
Totalcar

„Leszakadtak a végtagjai. Olvasod? Elvettétek az életét egy másik embernek, vele odalettek az emlékei, a neveltetése, tanulmányai, a munkája, a barátai, a 2023 nyara, a minden nyara, a jövője.

MEGÉRTE? M-PACKET? AMG? AKKOR MOST KI NYERT?

Persze, a rendőrség majd kinyomozza ki volt a tettes, a vétkes, meg mik az enyhítő körülmények, a kamerák úgyis mindent rögzítettek. Aztán a bíróság eldönti, hogy 5-10-15 évig nyomorogtok a sitten és az van, hogy rohadtul megérdemlitek. A gond az, hogy három nap múlva már újra nem emlékszik majd erre senki, csak azok, akiknek tönkretettétek az életét. Aztán megy minden tovább, a következőig. 

És nem az irigység beszél belőlem, höhöhö, én is tudnék gyors autót venni. Ezek a szánalom és a megvetés szavai, mert ekkora gyászok vagytok 2023-ban, hogy felsír az aszfalt. Nyílt nap nyílt nap hátán, forgatni sem tudunk, számtalan pálya vár a megyehatáron belül, ahol legálisan verethettek, de számotokra a belvárosi csapatás hangulata még mindig hívogatóbb. 

MIT AKARTATOK BIZONYÍTANI? HOGY A 600 LÓERŐ TÖBB, MINT A 200? ÉS SIKERÜLT? 

De a hatóság is hibás, mert mindenki (min-den-ki) rohadtul tudja és tudta, hogy az Árpád hídon veret éjszaka a budapesti highlife java, mert nincs egy traffi, nincs rendőr, nincs semmi, csak közlekedésbiztonsági kampányolás, a nagy szavak, tervek, meg a nulla baleset ígérete.”

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. július 11. 23:50
Döbbenetes videó egy újabb illegális gyorsulási versenyről Magyarországon ---- Illegális gyorsulási versenyek ellen indítottak akciót 2023. július 8-án éjjel a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök a szolnoki Felső Szandai réten, az akció keretében hat jármű forgalmi engedélyét is bevonták. --- https://www.origo.hu/itthon/20230711-szolnok-illegalis-gyorsulasi-verseny-szaguldas.html
K4t1nk4
2023. július 06. 20:20
Milyen ismerős ez a "höhöhö"!
optimiska
2023. július 03. 14:52
A III. ker ben minden éjjel hallani a versenyzajokat (Szentendrei út, Árpád híd...). Pedig itt létezik rendőrség, polgárőrség, közteresek (ja utóbbiak csak kerékbilincset raknak a szabályosan parkolókra is. Kell a pénz!)...
SigSauer
2023. július 03. 14:50
Agyhalott barmok. Tényleg. Közel 600LE mögött ülön én is, mégsem megyek bele ilyen gyorsulós baromságoka. És nem csak azért, mert hátul van a gyerekülés. Hanem mert bármi történhet. Iszonyat erők hatnak, brutális energiák keletkeznek. A Mercedes hiába volt 4matic, ha -gondolom- a hátsókerekes, régi BMW sofőrje nem tudta megfogni az autót, beszitált és összeütköztek. Gondolom, ez történt, de nem biztos, tényleg csak tipp. Mind a kettő felelős, nem megyünk bele ilyenekbe, nagyon gyorsan megvan a baj, mint látjuk... Részvétem a kerékpáros családjának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!