Alkonyzóna

2023. július 24. 06:38

Akinek van lovagkeresztje, szabaduljon meg tőle, lassan a német Vaskereszt lovagkeresztje is többet ér.

2023. július 24. 06:38
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Ennyi volt a biztos kezű kormányos világvíziója 2023-ban: leginkább egy iránytű nélküli hajó hánykolódására hasonlított – a fő vonalait egy közepes képességű zsurnaliszta meg tudta volna rajzolni előre, 99 százalékos pontossággal.

De ha már így összeszaladt a nemzet – mármint az a töredéke, ami a 12 milliós Kárpát-medencei magyarságból a miniszterelnök csonka nemzetképébe belefér –, a végére egy tanács a Fidesz roham­osztagosainak: ha Kocsis Máté még mindig nem érti, miért merik egyesek oroszbarátnak nevezni a pártját, füleljen oda, mit hazudott a maradék emberségét valahol a tusványosi susnyásban elhagyó Bayer Zsolt a 200 ezer magyar nőt végigerőszakoló ukránokról (most, amikor ukrán nőket erőszakolnak tömegesen az egyéb hadszíntereken meglehetősen visszafogottan teljesítő orosz rablóhadak).

Akinek még van a fiókjában lovagkereszt, sürgősen szabaduljon meg tőle – nemcsak azért, mert ez innentől tényleg vállalhatatlan, hanem azért is, mert ha tovább inflálódik, lassan a német Vaskereszt lovagkeresztje is többet ér.”

Nyitókép:  MTI / Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2023. július 24. 19:42
Ez az a hírhamisító, aki múosz-elnök volt?
jan36
2023. július 24. 16:43
Íme, itt a független-objektív zsurnaliszta! Megírja a tutit. De, ő sem érti. Szomorú kis agyát szétrágta az epe.
papalimapapa
2023. július 24. 13:12
Szar lehet így élni Hargitai! Ezzel kelsz, ezzel fekszel. Elfajzottál, belebetegedtél abba, hogy nem a fajtád kormányoz. Minket viszont ez éltet. Beteg vagy. Mentálisan is összezuhantál. Nem kicsit, nagyon. Már nincs szíved, agyad (tán sose volt), csak epéd van. Azt hányod folyton-folyvást, unos-untalan. Már zöld a cipőd is. Tudod mit Hargitai? Emigrálj bazdmeg! Irány Ukrajna!
Vata Aripeit
2023. július 24. 12:38
De miért ír le ekkora értelmetlen baromságokat? Ezért fizetnek neki? Mennyit? És minek? Ha vki utálja orbánt és elvassa, az se érti. Ha vkit nem érdekel orbán el se olvassa, ha mégis, nem érti. Ha vki kedveli orbánt...hát az azt nem érti, hogy ez miért kap fizetést? Ezért? Minek? Nyomasztó kérdések ezek felbarátaim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!