A Pride-ról és az ellenzékről

2023. július 18. 17:03

Nem törvényellenes jelenleg, ha egy ellenzékkel szimpatizáló civil szervezet pénzt fogad el külföldről.

2023. július 18. 17:03
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„A Pride-ról és az ellenzékről

A baloldali-liberális pártok – itthon a Momentum – szeretik felvállalni az egyes szubkultúrák – pl. LMBTQ- közösségek – sorsát, pedig ezzel nehéz a társadalom nagy többségéhez szólni, mondtam a Hír Tv Napi aktuális műsorában.

Nem törvényellenes jelenleg, ha egy ellenzékkel szimpatizáló civil szervezet pénzt fogad el külföldről. Az ellenzék erőforráshátránnyal van a Fidsszel szemben, amelyet az állam sok milliárd forintos kampányokkal segít meg, tettem hozzá.”

***

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2023. július 29. 11:28
Igen. Igazad van. Törvényi kiskapu, amivel könnyen vissza lehet élni, és amivel vissza lehet élni, avval vissza is fognak. Itt valahol a "civil szervezet" fogalma körüli visszaélések vannak. Mert még ha kimondottan a "Bumburnyákföldi Sakkozók Baráti Köre" is volna egy "civil szervezet", amelyik azután "hobbiból" politikai pártok kampányait fogja finanszírozni, sőt a környékén egyetlen sakktábla se fordult elő, de a külföldről kapott milliárdokat kampányokra fordítja, akkor is ős csak "sakkbarátok" baráti köre. Miért ne fogadhatna el külföldi pénzt egy "egykori tagjától".
Farkas Piroska
2023. július 29. 09:32
Nem törvénywllenes ... kis ládika, nagy ládika ... guruljon a dollár, font meg az euro !!!!
Magyarvagyoknemturista
2023. július 25. 01:48
Bocs pulaigeci nem tudtam hogy az ellenzéki balliberális összefosás civil szervezet!
AROON
2023. július 22. 08:05
A teljes lakosság 4-5%-áról van szó. Már ha igaz a szám. Elhanyagolható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!