Gulyás Gergely hazudik

2023. június 19. 22:14

Tanárhiány van.

2023. június 19. 22:14
null
Pálinkás József
Facebook

„Gulyás Gergely hazudik. Tanárhiány van.

Nemhogy hazudni, de füllenteni sem szabad — állítja Gulyás Gergely a »kormányinfón«, Maruzsáék elhíresült e-mail üzenetei kapcsán. Majd elmondja, hogy »összességében« nincs tanárhiány. Pedig számos területen van: matematika, fizika, kémia stb.

Gulyás alighanem arra gondol, hogy ha a tanárok összlétszáma elér egy bizonyos értéket, akkor nincs tanárhiány akkor sem, ha közben a matematika, fizika, kémia stb. szakos tanárok száma nulla. Majd – bocsánatot kérve a történelemtanároktól – a történelemtanárok »megtanítják« a matematikát. Nos Pósán László (végzettsége történelemtanár) módosító indítványát látva – összekeverte a szorzást és osztást – ez aligha lehetséges. Szóval Gulyás hazudik, tanárhiány van.”

***

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. június 23. 08:41
Józsi, Józsi. Hova jutottál? Rossz társaságba keveredtél . Kukoricára fogsz térdepelni, előbb, utóbb Józsi.
certus
2023. június 21. 15:08
És akkor álljon itt az összegzés: Az emberek, különösen a több millió szülő és a kb. 140 ezer pedagógus pontosan tudja, hogy ez a műsor nem az oktatásról, nem a pedagógusok munkakörülményeiről és nem a gyerekeinkről szól, hanem a külső kapcsolataitok által megkívánt hisztériáról. Az ilyen próbálkozásokat pedig helyén tudjuk kezelni. Most, és a jövőben egyaránt.
Intar
2023. június 20. 21:51
Megvan annak az oka annak, hogy miért az alibi szakokat valasztják a tanárképzős nebulók.
mediator01
2023. június 20. 21:47
Ha már segíteni nem tudsz, legalább ne árts.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!