El a kezekkel a gyerekektől! Karigeri már a középiskolás fiatalok agyát tömi a baloldali demagógiával

2023. május 22. 15:17

A kommunisták tényleg nem változnak, de a gyerekektől el a kezekkel!

2023. május 22. 15:17
null
Szabó Gergő
PestiSrácok.hu

„A baloldal sikeresen lak le és tesz sivataggá olyan témaköröket, amelyek alapvetően fontosak lennének. Amikor hiteltelenné válnak, újabb divatos témákat találnak, amelyhez természetesen ugyancsak nem értenek, azonban látványpolitizálással és semmitmondó ígéretekkel bélelik ki a tökéletes ürességet. Most épp a bolygóért aggódnak, csak éppen nem tesznek semmit azon kívül, hogy zöldre festik a vörös pufajkájukat, mégis igyekeznek kisajátítani a témát. Meglett, gondolkodó emberek nem hajlékonyak a csalira, ezért a még jócskán formálható, naiv fiatalokra, és egyre inkább a gyerekekre fáj a foguk, akikkel megpróbálják elhitetni, hogy fontosak számukra, sőt még szavazhatnak is bizonyos ügyekben. Igyekezzünk megelőzni a fájdalmas csalódást, hiszen azok a fiatalok, akik most 14-16 évesen a dróton rángatott főpolgármestert hallgatják, később borzasztóan szégyellni fogják ezt a pillanatot és dühösek lesznek azokra, akik kihasználták őket. A budapesti főpolgármester pedig hatalmas ötlettel rukkolt elő nemrégiben, a Budapesti Lakógyűléssel, ahol a 14 évesek is szerepet kaphatnak.

Milyen érdekes, hogy a folyamatosan a többség hatalmáról papoló baloldal megint saját szavait hazudtolja meg, amikor a budapestiek véleményének állítja be egy törpe kisebbség üzenetét, megtámogatva 14 éves fiatalokkal, akik bizonyára felelősségük teljes tudatában döntenek majd arról, hogy milyen szakmai háttere van annak, hogy közlekedjenek-e autósok a Lánchídon, vagy ne. Láthatóan a főpolgármester minden erejét igyekszik beleadni, hogy szánalmasabbnál szánalmasabb módszerekkel bizonyítson Gyurcsány Ferencnek, hogy bízhat benne, kiszolgálja a baloldali érdekeket Budapesten. Ha kell, akkor a középiskolásokat is bevonja a buliba. Miért ne?

Karácsony és a baloldal  előszeretettel szidja a Nemzeti konzultációt, amelyet legutóbb is mintegy 1.5 millióan töltöttek ki, a főpolgármesternek pedig volt olyan vastag bőr az arcán, hogy kimondja, az ő kérdései nem lesznek bugyuták, nem úgy mint a kormányé. Ehhez képest olyan bornírt kérdésekkel bombázza a budapestieket, miszerint legyen-e a dugó a Lánchídon vagy sem. Micsoda remek felvetés. Nyilván minden fővárosi lakos azt szeretné, ha dugók lennének és élhetetlen lenne a város. Ebben mondjuk Karácsonyék tehetetlen bandája komoly eredményeket ért el, ahol lehet, ott növelték a dugókat, de legalább a tanácsadók megkapták jól megérdemelt pénzüket és Mártha Imre is nyugodtan pihenhetett le a home office után egy egzotikus tengerparti luxusházban valahol Floridában. A módszereket ismerjük, látjuk, hogy néhány száz fiatalt felhergelnek akkor is, amikor a rendőröknek kell vezetni őket teljesen céltalanul. Ezeket az akciókat pedig olyan emberek koordinálják, akik valóban felelősek az oktatás és az egészségügy 2010 előtti mélyrepüléséért és káoszáért. A kommunisták tényleg nem változnak, de a gyerekektől el a kezekkel!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 23. 13:25
"A kommunisták tényleg nem változnak, de a gyerekektől el a kezekkel!" Mondjad böjtének, meg Kaletanák meg az összes többi fideszes pedofilnak, köcsög!
BarniBanyai
2023. május 23. 11:02
Érdekes megközelítés, hogy a 14-18 évesek minden bizonnyal hülyék. Nagyszerűen beleillik a családbarát gyermekbarát kormány illúziójába. A középiskolás diákok nagy része biztosan okosabb, mint az átlag pesti prolik. Ráadásul a következő választásokon már szavazhatnak. Tényleg ott tartunk, hogy az a probléma, ha minél több ember véleményét kérdezik meg? Ennyire zavar titeket a demokrácia? Vezetési tapasztalatuk lehet hogy nincs, de minden nap tömegközlekednek, ott élnek, igenis van képük a közlekedésről, van tapasztalatuk, van kompetens véleményük. Ráadásul már 10enéves kortól el lehet kezdeni motorra, majd autóra is jogosítványt szerezni, szóval az sem igaz, hogy egyáltalán ne érintené őket a kérdés. Azt pedig pláne nem értem, hogy jön ide az "el a kezekkel a gyerekeinktől". Az a bűn, ha megkérdezik őket? Ha a fideszes Kaleta birtokában rengeteg gyermekpronográfia van, de érdekes módon nem kell börtönbe mennie, ha a fideszes Böjte gyerekeket imádkoztat a terrorista Budaházy szabadulásáért (nem hinném, hogy a gyerekek tudták, mit tesznek), ha a fidesznek szégyenteljesen becsicskuló egyházban sorra derülnek ki pedofil botrányok, ráadásul sok esetben az egyházi vezetők tudtával, ha a adófizetői pénzből támogatott fideszes elitképző MCC középiskolákban kampányol, ha a kormány szétszivatja a tanárokat és diákokat, leépítik, tönkreteszik az oktatást és az egészségügyet, ha a Fideszesek lopása miatt a magyar egyetemisták nem/csak korlátozottan vehetnek részt az Erasmusban, ha a pénzhiány és a nemtörődömség miatt iskolák omlanak be (baleset- és életveszély), ha a kormány a gyermekvédelemre hivatkozva (ezzel azt lejáratva) korlátozza a melegek jogait és veszi el a gyerekektől a lehetőséget, hogy az iskolában szexuális, nemi oktatásban is részesüljenek (mert a szülők ezt sokszor nem teszik meg, a gyerekek pedig úgy kezdenek el életet élni, hogy nem tudják, hogy működik) stb, olyankor hol vannak ezek a fene nagy aktivisták? Ezek nem problémák, igaz? Bezzeg mikor a rohadék megkérdezi a véleményüket, az a legnagyobb veszély rájuk! Az összeomló oktatás vagy a Fidesz által támogatott pedofilok nem veszélyesek, csak Karácsony és az ő hülye demokráciára. És vannak akik itt egyetértenek... Komoly kis ország ez...
Lajoss
2023. május 23. 07:12
Prosti srácok..ugyammá..
Csak Igazságot
2023. május 23. 00:01
Te kommunista Szabógeri hát úgy benyaltok Putyin alfelébe hogy azt már rossz nézni is,ti hazaáruló férgek a kommunista bank mikor adja vissza a hetvenöt milliárdot inkább arról írjál és a semmire se jó (légpumpákat) amit tulárazva vett a varacskos háromszáz milliárdért és négyszáz millióért raktározák,és a legjobb benne hogy a szerződést tanulmányt meg ami kellet a vásárláshoz ledarálták két évet se őrizték a dokumentokat,de ha mi nem őrizük őt évig a hivatalos iratokat olyan retorziót kapunk hogy csak na,de ezek a csúszó mászók csak azt közölték hogy ledarálták. A gyerekeket inkább fidesznyiké vált Kaletádtól és atyádtól félcsed,meg attól aki az alaptörvényben a család fogalmát megfogalmazta csak nehogy te is a csatornán mászál le. A mélyrepülést káoszt elhoztátok nyolc milliárdból rossz plakátot nyomtatók azt kellett volna ráírni hátra nem előre,ti jobbágyok sok birka még elhiszi a propagandát a szankciókról pedig csak a dátumokat kéne megnézni mikor mi történt üzemanyag élelmiszer árstopot már a háború előtt megvoltak a szankciók meg jóval utána jöttek. A legjobb pedig hogy varacskosék a kutasok boltosok kontojára jótékonykodnak,de a rühedékek az áfát nem csökkentik amit ezek a véglények 25-ről 27-re emeltek . Most már be kéne a pofát fogni tizenhárom éve teljhatalommal dirigálnak,most már nem kell másra mutogatni vállalják fel a tettüket,ha van egyáltalán gerincük. Egyszer már írtam hogy addig örüljenek a fidesznyikek amíg fleto a politikában benne van mert addig nyerhetnek mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!