Nincs olyan bizonyíték, amely szerint közünk lenne erőszakos cselekményekhez!

2023. március 05. 17:00

Három hete a kitörés napja kapcsán erőszakos bűncselekményeket követtek el Budapesten.

2023. március 05. 17:00
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Tisztázza a nyomozóhatóság az igazságot! Ne szolgálják ki a lejárató kampányt, amely az oligarchákat és a végrehajtói maffiát védi. Három hete a kitörés napja kapcsán erőszakos bűncselekményeket követtek el Budapesten. Egy külföldiekből álló csapat általuk szélsőjobboldaliként azonosított embereket vert meg, míg a Betyársereg tagjai járókelőket vertek meg a Moszkva téren. A bűncselekmények kapcsán a Szikra egyik tagját előzetes letartóztatásba helyezték. A letartóztatásra mindössze ennyi alapjuk volt: tagunk lájkolta egy jogszerűen bejelentett és a rendőrség által jóváhagyott tüntetés Facebook-eseményét, és viselt kettő olyan, a nagykereskedelemben forgalmazott ruhadarabot, amely a hatóságok szerint megegyezhet a – rendőrségi közlemények alapján folyamatosan átöltöző – gyanúsított által viselt ruhadarabokkal!

Mi azt gondoljuk, a mostani eljárás nem a véletlen műve! Az elmúlt hónapokban a Fizessenek a gazdagok! kampányunkkal és a végrehajtói maffia kapcsán végzett tevékenységünkkel a magyar emberek széles köre számára tudtuk megmutatni a Fidesz valódi arcát. Rámutattunk, hogy a kormány sem segíti a bajbajutottakat, sőt még a válság költségeit is azokkal fizetteti meg, akik megélni is csak nehezen tudnak. Közben persze a bal- és jobboldali oligarchák, valamint a NER-burzsoázia cégeinek semmilyen extra terhet nem kell vállalniuk.

A bajbajutottakat annak a végrehajtói maffiának a kezére játsszák, akik a magyar nép adósságain, elárverezett autóin és lakásain leszedik a sápot, a többit meg visszajuttatják a politikai elitnek

Azért támadnak minket, mert felszólaltunk a kormány korrupt és kizsákmányoló működése ellen. A támadás célkeresztjébe egy varrónőt tettek, akit egy Facebook-lájkra és két ruhadarabra hivatkozva most egy erőszakos külföldi csoport hazai összekötőjeként állítanak be, miközben nem beszél idegen nyelveket! Az elégtelen bizonyítékokra épülő rendőrségi eljárásra ráküldték a fideszes és szélsőjobboldali propagandát, hogy vérvádat építsenek, hogy lejárassanak és megfélemlítsenek minket!

Kérjük a nyomozóhatóságot, hogy ne asszisztáljanak ehhez! Ha a tagunkkal szemben van további bizonyítékuk, hozzák azt nyilvánosságra! Ha pedig nincs – ahogyan ezt sejtjük abból, hogy az ügyészség újabb bizonyítékokra hivatkozva, külön eljárásban szüntette meg tagunk előzetes letartoztatását – akkor ejtsék a gyanút!

Vizsgálja ki nyomozóhatóság azt is, hogyan szivároghattak ki a tagunk és a családjának személyes információi a propagandamédiához! Ezek az orgánumok felelősek azért, hogy a lejárató kampányuk következtében halálos fenyegetések értek egy vád alá sem helyezett magyar embert! Azt is kérjük a nyomozóhatóságtól: mondják ki, hogy sem vele, sem a Szikra Mozgalommal kapcsolatban semmilyen eljárás nem folyik, nincs olyan bizonyíték, amely szerint közünk lenne erőszakos cselekményekhez! Tisztázza az ügyet a nyomozóhatóság a nyilvánosságban, ha már az elmúlt három hétben megteremtették az alapjait egy durva lejárató kampánynak.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. március 31. 12:55
A pofádon látni, hogy egy Lombrossó belga vagy a kunbéci, rosenfeld fajtából!
Igazszó
2023. március 07. 15:09
Nem kell hazudozzál zsidó, mert remélem a kibaszott szemkilövő gecik visznek el talpig vasban a gazdáddal együtt, amiért a magyarokra antifa terroristákat uszítottatok, szerveztetek, te aljas zsidó kommunista mocsok. A rohadék polt és pintér is mehetne veled együtt a celládba, mert vakok és siketek a magyarellenes zsidó kommunista uszítás kapcsán évek óta! De majd kiderül, szövetségesek vagytok-e a köpcös vétótlan gecivel. Ha szabadlábon maradhatsz, akkor egy rendszer részei vagytok a zsidó uraitok szolgálatában.
Syr Wullam
2023. március 06. 12:27
"Az elégtelen bizonyítékokra épülő rendőrségi eljárásra ráküldték a fideszes és szélsőjobboldali propagandát, hogy vérvádat építsenek, hogy lejárassanak és megfélemlítsenek minket!" Ennek az emeletes fasznak vajon van fogalma arról, hogy mi a vérvád? :-)))
Pierre
2023. március 06. 10:31
majd egy ev mulva, jogeros birosagi itelet altal kotelezve bocsanatot kernek a hamis vadakkal karaktergyilkolo, gyilkos indulatokat szito ner propaganda szennylapok. A kialakitott indulatokon mar semmit nem fog valtoztatni, a fake-news celkozonseg nem is fog talalkozni a hirrel. Pont ahogy mostanaban tortent a Cseh Katalin korrupcios vadjaival, vagy Donath Anna szexualis visszaelesenek fake-news hireivel. Birosagon veszitett az osszes ner szennylap, bocsanatot kell kerniuk a hazudozasert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!