Na, Jamie Lee Curtis is eddig volt tehetséges

2023. március 13. 17:43

A közönségtől nem járt a taps.

2023. március 13. 17:43
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Na, Jamie Lee Curtis is eddig volt tehetséges.Büszkén mesélt magyar felmenőiről, sőt még énekelt is magyarul az Oscar-díj átadója után. A közönségtől nem járt a taps.”

Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2023. március 14. 13:24
Azért köszönjük meg azt, hogy magyarul próbált énekelni. Szerettem volna látni az őt kérdező libsi újságírók arcát. Ez nem semmi. Ámerikában tombol a rasszizmus. Már az is csoda, hogy egy fehér színésznő oszkárt kapott. Most eljött a feketék ideje. Az amazon által szponzorált Gyűrűk ura rémes. Négerek játszák azt, amit nem kéne. Igen, itt megváltozott minden. Olyan hülye politikusok, pénzes emberek vezetik a világot, hogy szinte rossz nézni. A szennyes LMBTQ az ő termékük. Hogy befogadjuk? Kizárt. Én maradok a régi Gyűrűk uránál, ami zseniális. Könyörgöm, ne erőltessék ránk a mocskot, mert a szemete kihullik előbb vagy utóbb. Nem az a lényeg, hogy Jamie Lee Curtis, milyen anyagi helyzetben van. Az a lényeg, amit mondott. És láttam, hogy élvezte. A beszólásait hallva, nem egy ijedős nő. Azt hiszem, hogy szarik az egészre. Ámerika egy része, még talán normális.
Belakiss
2023. március 14. 10:45
Bohár, te f@sz, Jeszy barátod itt mindent megírt: https://mandiner.hu/cikk/20230314_kulfold_kultura_oscar_dijatado_jamie_lee_curtis_magyar_szarmazas_jeszenszky_zsolt_velemeny Megint megráztad a pofonfát, Kötter (önjelölt barom) nertársaddal együtt.
chief Bromden
2023. március 14. 09:26
Gyanítom mostanság a Saul fia vagy a Mephisto kevés lenne még az Oscar jelöltséghez is.
jánosbácsi
2023. március 14. 09:17
A művésznő nincs tisztában azzal, hogy az őseinek menekülni kellett Magyarországról mert a létük volt veszélyben .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!