Lehet, hogy megtiltják a melegeknek, hogy iskolákban tanítsanak? Szerintem simán lehet!

2023. február 27. 11:09

A cél: megint csak az elterelés.

2023. február 27. 11:09
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Orbán Viktor beszédéből egyértelmű, hogy további borzalmas lépéseket tervez. Előre látható módon folytatni fogja az LMBT-kisebbséghez tartozó személyek jogi diszkriminálását, mégpedig az ún. »gyermekvédelem« mottója alatt. Már kb. 2 éve tudatosan mossa össze a homoszexualitás és a pedofília fogalmát egymással, azért, hogy az LMBT-személyek elleni jogfosztásnak társadalmi legitimációt teremtsem. Most ezen az úton további radikális lépések következnek majd. Lehet, hogy megtiltják a melegeknek, hogy iskolákban tanítsanak? Szerintem simán lehet! A cél: megint csak az elterelés. Miről?

Egyrészt az összes rendkívül súlyos problémáról, amivel Magyarországnak 2023-ban szembe kell majd néznie, különösen a teljes gazdasági összeomlással, az oktatás és az egészségügy katapultálásával stb. Másrészt azonban az elterelés az egyházak védelmét is szolgálja! Orbán Viktor pontosan tudja, hogy mind a Pető Attila, mind az általam 2021-ben megírt feltáró könyv az »Amire nincs bocsánat«, mind pedig a Hodász András által most bedobott atombomba egy-egy bedőlő dominó egy olyan láncreakcióban, aminek az lesz a következménye, hogy egyre több egyházi keretek között szexuálisan bántalmazott áldozat ügye fog napvilágra kerülni. A rendszerszintű eltussolást nem lehet már tovább fenntartani. Csakhogy Magyarországon jelenleg a magát gyermekvédőnek tituláló kormány az, amely leginkább blokkolja az egyházakon belül végbemenő tisztulást! Miért?

Ház azért, mert semmi haszna nem lenne politikailag az olyan egyházakból, amelyek a magyar társadalom szemében a bennük végbemenő szexuális visszaélési ügyek miatt teljesen elveszítették hitelességüket. És ne feledjük, ennek a magát kereszténydemokratának nevező rezsimnek az egyházak az egyik legfontosabb szócsövei, különösen vidéken, ahol a Fidesz legyőzhetetlennek tűnik. És ebben az egyházaknak jelentős szerepük van. Viszont az olyan egyház, amelynek mocskos dolgai napvilágra kerülnek és az emberek tudomást szereznek róla, már nem használható a propaganda terjesztésére, hiszen hitelét vesztette.

Szóval az egyházak hitelességét tűzön-vízen át védeni kell! Ez annak az identitáspolitikai harcnak a része, amelyet Orbán Brüsszel ellen folytat. Ahogy Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Kar elnöke még 2019-ben mondta: nálunk nincsenek pedofil bűncselekmények, mert nálunk érték a gyermek, ilyesmi csak a dekadens, liberális, azaz velőjéig rohadt nyugaton fordul elő. Most viszont, ha kiderül, de nálunk is vannak ilyen szexuális bűncselekmények, akkor mi sem vagyunk különbek, mint Brüsszel, meg az a szemét szivárványos »genderpropagada«. Szóval ez nem történhet meg, nem engedhetik meg maguknak politikailag, hogy ilyesmi napvilágra kerüljön!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2023. március 02. 13:00
Te hülye picsa! Nem avval van a baj, hogy buzi, hanem, hogy kérkedik vele és provokál! Ráadásul még vissza is él a hatalmával!
Wolfram004
2023. február 28. 18:54
"A melegeknek megtiltani nem lehet, Hogy ne tanítsanak, ha jő a napkelet Suliban a srác, popsija szerelem Tanárbácsi recskázni kénytelen..."
Kotucso
2023. február 28. 08:05
Nekem a gimiben volt meleg, és leszbikus tanárom is. De helyén kezelték a dolgokat. Soha nem próbálkoztak a diákjaikkal, és soha nem ecsetelték, hogy milyen jó a másság. Nagyon jó tanárok voltak, mindenki szerette őket. z a sátánista némber viszont összemossa a másságot a pedofíliával.
pumuklik
2023. február 28. 08:01
Akkor munka nélkül maradsz! ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!