Van mitől megvédeni a gyermekeinket

2023. február 28. 12:17

A genderlobbi olyan, mint az árvíz: ha egy pár centiméteren átszakad a gát, akkor abból hamarosan egy több száz méteres lyuk lehet. 

2023. február 28. 12:17
null
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„Hol van az ő egészséges fejlődéshez való joga? Megteheti-e azt egy NGO, egy iskola, egy tanár, vagy épp maga az állam hogy ezt elvegye? Nem inkább védeni kellene őket ettől? Hogy amíg nem tudnak megalapozott, egyéni döntést hozni a sorsukról, addig ne tehessék ezt meg?

Mert legyünk 100%-osan biztosak benne, hogy egy 16 éves kiskorú, egy gyermek nem tud megalapozott döntést hozni ebben a kérdésben.

Mennyi, de mennyi olyan sztorit hallani és olvasni, amikor egy magát nemváltó műtétnek alávető ember végül évekkel később megbánta, amit tett és már nem lehet visszafordítani? Ez nem egy múló hóbort, nem egy fellángolás, hanem a test egy egész életre szóló megváltoztatása. És még rendben is van, hogy egy gyermek ezt nem fogja fel, de hogy egy állam sem képes erre? Ez már vérlázító. Ugyanakkor sajnos érthető. Érdekes, hogy a nagyobbik kormánypárt, a spanyol szocialisták 2017-ben még elutasították ugyanezt a módosító javaslatot. Aztán eltelt szűk 6 év és ezalatt annyit »érzékenyültek«, hogy végül most megszavazták. Ne legyenek kétségeink:

a genderlobbi olyan, mint az árvíz: ha egy pár centiméteren átszakad a gát, akkor abból hamarosan egy több száz méteres lyuk lehet. 

Ha csak kicsit is engedünk az érzékenyítésnek, akkor abból hamarosan a spanyolhoz hasonló törvény születik. Ezért kulcsfontosságú, hogy a magyar kormány egy négyzetmilliméteres lyukat sem hagy a gyermekvédelmi »töltésen« sőt, ha teheti, tovább erősíti azt. Mert ez a normalitás és a társadalmi elvárás is. Bármit mond Brüsszel, bármit tesznek a spanyolok és bármerre is »halad« a világ, Magyarországon még mindig a gyermek az első!”

Nyitókép: Emmanuel DUNAND / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 01. 05:48
Bizony,a Kaleta Gábort is megvédte a rezsim..jó résen lenni..:)
Szexi Cicababa 💅
2023. február 28. 22:20
"Mennyi, de mennyi olyan sztorit hallani és olvasni, amikor egy magát nemváltó műtétnek alávető ember végül évekkel később megbánta, amit tett és már nem lehet visszafordítani?" Mennyit? Én még nem olvastam egyet sem. Valaki személyes tapasztalataként meg főleg soha nem hallottam. Ilyen alapon akkor megházasodni sem szabadna, mert mennyi olyan sztorit olvasni, ahol megbánták, szétmentek, elváltak, megkeserítették egymás életét, erőszakba torkollott, stb.
Rocktoberi
2023. február 28. 18:37
Akit érdekel az igazság a kohnfia féle mocskos, filléres szarházik hazudozása helyett azoknak itt egy link. https://magyarnarancs.hu/belpol/ab-hatarozat_a_beleegyezesi_korhatarrol_nemtelen_passzusok-61814
csúti törpe
2023. február 28. 15:22
Magyarorszagon a fideszes fergektol kell megvedeni a gyerekeinket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!