Végülis a homár, az osztriga és a polip nem hús

2023. január 05. 13:21

Így az eddig protestáns, de minden jel szerint rekatolizált miniszterelnök papíron nem vétkezett az új egyháza böjti előírásai ellen.

2023. január 05. 13:21
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Végülis a homár, az osztriga és a polip nem hús, így az eddig protestáns, de minden jel szerint rekatolizált miniszterelnök papíron nem vétkezett az új egyháza böjti előírásai ellen. Ettől persze még szemen köpött több millió mély szegénységben élő magyart, akik a kontár tolvajkormány tizenkét éves ámokfutása miatt sokkal jobban megszenvedik Putyin háborúját, mint Európa szerencsésebb országainak lakosai.

A súlyos szociális válság közepette minden jel szerint honvédségi luxus repülővel a feleségével Rómába repülő, majd a templomból a tengerparti luxus étterembe hajtó miniszterelnök Európa minden országában másnap lemondana, de nálunk nem fog. A propagandagépezet alkalmas arra, hogy sok millió ember elől elhallgassa a tényt, vagy megmagyarázza, hogy pl a "dollárbaloldal" nem is homárt evett volna a böjtben, hanem bélszínt hátszínnel. Ezt persze nem elég megértenünk is dohogni rajta, hanem tennünk is kell ellene.”

Nyitókép: Instagram  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2023. január 06. 20:54
Repülgetsz még Ákos? Miközben a Facebookon koldulsz? Szálka és gerenda.
csulak
2023. január 06. 13:25
alonakafaszatAkos, aki csak disznoszarral taplalkozik, irigykedik
néhai Ch.Pilot
2023. január 06. 03:57
Ne hazudj, Hullaházy! Ne gyalázkodj, Hullaházy! Ne gyűlölködj, Hullaházy! Ne irigykedj, Hullaházy!
Seniormerga
2023. január 06. 00:40
Ez a "Ragyástóni-Lóf@szházy" akkora barom, hogy szabad szemmel látszik a Holdról! Ha az aljassága és a képmutatása tudná hajtani Paksot, minden magyar ingyen áramot kapna!!!! Sőt, Európát is ellátnánk olcsó delejjel (na azért a németeket meg a franciákat nem! Ők fűtsenek morállal, meg lignittel)! Ennek a hazaáruló bitangnak minden egyes szava nettó hazugság, amit persze már régen megszoktunk, de a baj az, hogy a félhülye ballibsi-proli oldal simán beszopja ezt az egész bullshit-et, amit ez a szarjankó itt lenyomott... Persze ez sem baj..... Maximum 2026-ban nem lesz meg a 4/5-öd....csak ez az "uncsi" 2/3-ad..... :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!