Őrségváltás

2023. január 31. 17:01

Feladat teljesítve. Kiváló teljesítményű, új, erős csapatot építettünk fel a kultúra hatékony állami szolgálatára.

2023. január 31. 17:01
null
Hoppál Péter
Facebook

„Utolsó munkanap: őrségváltás!

Ma átadom államtitkári munkakörömet Závogyán Magdolna utódomnak.

4 évig szolgáltam korábban kulturális államtitkárként az Emberi Erőforrások Minisztériumában, akkor ő volt a helyettesem. Majd 4 évig miniszteri biztosként dolgoztam a kulturális alapellátásért ugyanott.

Most 8 hónap alatt az új, Kulturális és Innovációs Minisztériumban üzemeltem be három új helyettes államtitkárral a Kultúráért Felelős Államtitkárságot.

Feladat teljesítve. Kiváló teljesítményű, új, erős csapatot építettünk fel a kultúra hatékony állami szolgálatára.

Ugyanitt folytatom holnaptól a kiemelt kulturális programokat (mindenek előtt a magyar-török kulturális évadot) koordináló miniszteri-, majd kormánybiztosként.

Hazámat szolgálom!”

***

Nyitókép: Hoppál Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. február 01. 11:27
A kultúrának az államot kell szolgálnia....?
Lajoss
2023. február 01. 07:58
A kirúgása utáni boldogság..ez tényleg elmebeteg.
jabjab
2023. január 31. 21:33
Nemigen ismerem Hoppál munkásságát, ezért a tevékenységét sem, szóval tévedhetek is: mivel a biztosok "árszintje" a helyettes államtitkárokéval egyezik meg, ezért ez a változás neki - pénzben, presztízsben - visszalépés. Talán ezért az önfényezés ('azért én mégiscsak fasza csávó vagyok évek óta'), talán ezért, hogy mindenképpen fontosnak tartotta közhírré tenni úgy mellékesen, hogy az utódjának régebben amúgy a főnöke volt...
jabjab
2023. január 31. 21:33
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!