Picsognak, hogy az Orbán azonnal oldja meg, hogy nincs benzin és/vagy kivezették az ársapkát

2022. december 09. 16:55

Ha háborúba megyünk, ennél kicsit kellemetlenebb dolgok is történnek.

2022. december 09. 16:55
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Akik az év első felében még lendületes fotelhéják voltak, azok picsogni kezdenek, hogy a Orbán azonnal oldja meg, hogy nem tudtak cukrot venni, meg hogy nincs benzin és/vagy kivezették az ársapkát.

Utóbbi sípolással nem lenne semmi baj, ezek tényleg irritáló dolgok (mondjuk a cukor nem érdekel, de mellékes), csak ugye ha háborúba megyünk, ennél kicsit kellemetlenebb dolgok is történnek.

Szóval a fotelhéjáknak ez kiváló alkalom, hogy a kisebb kellemetlenségek mentén újragondolják korábbi álláspontjukat...

vagy...

...esetleg arról van szó, hogy a kellemetlenségek másokat érintsenek és a harc terhe is másokra háruljon, mert a liberális fotelhéják magasabb kasztba tartoznak?”

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoles
2022. december 11. 08:45
Cukor is lenne, ha a cukorgyárakat az MSZ-SZDSZ kormány nem dózerolta volna le.
Dr. Balla Iván
2022. december 11. 05:08
"Ha háborúba megyünk, ennél kicsit kellemetlenebb dolgok is történnek." Például az, hogy a jól szervezett hadkielégítő parancsnokság kiküldi a behívót a cikkszerzőnek, akinek lesz huszonnégy órája jelentkezni egy lakcíméhez közeli stadionban, ahol megkapja hadiruházatát, fegyverét, amit csak videojátékból ismer, és a félórás alapkiképzést. Persze csak akkor vonul be, ha egészségi állapota alkalmas katonai szolgálatra, és nincs éppen nála semmiféle igazolás arról, hogy jelenléte nélkülözhetetlen a polgári életben.
puszt
2022. december 10. 16:49
Picsog a jó kurva anyád!
Lajoss
2022. december 10. 08:20
Omladozik a pártállam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!