Óriási sikert ért el a magyar kormány Brüsszelben

2022. december 14. 16:37

Győzött a józanság.

2022. december 14. 16:37
null
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„Az Európai Unióban tehát – egyelőre legalábbis – győzött a józanság. A tagállamok képviselői – a Bizottsággal és a most már hivatalosan is korrupt Európai Parlamenttel szemben – rájöttek arra, hogy nem lehet egy országot azért büntetni, mert másképp gondolkodik. Mert azt jól láthattuk az elmúlt egy, másfél év során, hogy a korrupcióról, jogállamiságról szóló lózungok csak a brüsszeli mainstream valódi problémájának elfedésére jók. A gondjuk pedig az, hogy Magyarország nem azt gondolja, mint ők.

Magyarországnak más elképzelése van a családokról, a migrációról, az azonos neműek házasságáról, az ukrajnai háború lezárásáról, a szankciókról, az Uniós hitelfelvételről és sok-sok, a woke ideológiával átitatott balliberális elit által erőltetett elképzelésről.

És a valódi kulcs az, hogy nem a magyar kormánynak van más véleménye ezekben a kérdésekben, hanem a magyar társadalomnak. Amely más, nyugat-európai országokkal ellentétben itthon az akaratát is kifejezheti. Ez az, ami nem tetszik a brüsszeli elefántcsonttoronyban ülőknek. És ezért akarták nem csak a magyar kabinetet, hanem a teljes magyar társadalmat büntetni. Hogy »térjen végre észhez« és álljon be a sorba. Csakhogy éppen az Orbán-kormány és a magyar emberek azok, akik észnél vannak és próbálnak némi fényt mutatni a brüsszeli sötétségben. Úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy – ha Brüsszel nem is – a tagállamok legalább értékeljék ezt.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2022. december 14. 23:59
... szeretettel üdvözöllek a jövőbeli Nemzetmentők táborában, kedves felébredt Mario! Remélem, hogy fiatal vagy ...
Gyzoltan
2022. december 14. 17:52
"Óriási sikert ért el a magyar kormány Brüsszelben Győzött a józanság." -valaki nagyon berúghatott...
Akitlosz
2022. december 14. 17:11
Miről beszél? Már megint köze nincsen a cikk címének a cikkhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!