Lázár János soha többé nem szavaz a Fideszre?

2022. december 20. 18:45

Legalábbis ha a gerincének bármilyen csökevényét felfedezi még magában.

2022. december 20. 18:45
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Egy hónappal ezelőtt ugyanis a teljes helyi sajtója és frakciója azzal támadta az önkormányzatunkat, hogy hatalmas jutalmakat osztogatunk. A középvezetők összesen 16 milliós juttatását hánytorgatták fel, kiemelve a közgazdasági irodavezetőnk 1,3 milliós összjutalmát – két év alatt.

Azóta nemcsak az derült ki, hogy 2016-17-ben az infláció figyelembevétele nélkül is ennek a többszörösét fizették ki a fideszes vezetésnek (az akkori, városunkat csődközeli helyzetbe kormányzó gazdasági vezetőnek például 7 millió jutott), hanem az is, hogy most a dolgozók kaptak 56 milliót (akkor szinte semmit), akkor pedig az alpolgármesterek adtak minden évben kéthavi juttatást saját maguknak.

Ami most a Fidesz álságos, hazug rágalmairól lerántja a leplet, az a Miniszterelnökség tavalyi jutalmaira költött 1700 millió (1,7 milliárd) forintos keret – ami a költségvetésükben tervezett összeg 75-szerese!

Régi gyakorlata ez Orbán Viktornak: támadd az ellenfeleidet azzal, amit a valóságban te magad követsz el. És pontosan ezt tették a migránsbetelepítéssel, a kórházbezárásokkal, rezsicsökkentés megszüntetéssel, és a külföldi támogatáson megvehető hazaárulással is.”

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. december 22. 05:14
Ki szavazta meg ezt a faszkalapot?
KBA98
2022. december 21. 20:04
Hogy ezek a szemetek nem mennek el a bús p...ba! Most volt választás, vesztettek és nem tudják lenyelni a békát? Államellenes összeesküvéseket szövögetnek és ezt az állam hagyja?
csulak
2022. december 21. 16:36
MakiZaj arrol filozofalj ,hogy hany millio dollart kaptal kulfoldrol es hol van az a penz ?
BlancoAgilon38
2022. december 21. 15:08
Ez a fosarcú geci beszél gerincről? Beszarok, esküszüm...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!