Van még ember Szabadkánál, aki nem mondta el, mennyire retteg a „migránshordáktól”?

2022. november 04. 16:17

Félóránként mondja el valaki a fájdalmait, lassan elfogynak a nyilatkozók.

2022. november 04. 16:17
null
Vágó István
Facebook

„Van még ember Szabadka környékén, aki nem mondta el az M1 Híradójának, mennyire retteg a »migránshordáktól«? »Még mobiljuk is van!« Félóránként mondja el valaki a fájdalmait, lassan elfogynak a nyilatkozók. Csak Bakondi »Fokozódik a migrációs nyomás« György jelenléte örök.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. november 06. 14:20
Igen , még a jó kurva anyád nem mondta , Te büdös Gyurcsány fasszopó! Gyere le ide a vajdaságba és meg fogod tudni , mi zajlik itt lent! Nálad rohadtabb büdös parasztot Még nem hordott a hátán a föld! Képes vagy mindenkit leszopni/ Feró/, és mindenkit kinyalni/ Klára/, csak hogy, valami müsort kapjál! Undorító féreg, egy rohadék, Gnom kis törpe!
Héthykati
2022. november 06. 11:00
Odaköltöztetnélek egy évre!! Te elmeroggyant tudatlan barom!
Reszelő Aladár
2022. november 06. 08:55
Pista van itt két dolog: - te a kormánytól rettegsz, akik ugyan nem ártottak neked, de te meg vagy győződve arról, hogy csak azért nem vittek még el, mert nyilvánosan rettegsz. - szerinted ha szembe jön 10-15 nyelvedet nem beszélő, kiabáló és alapvetőn erőszakosan fellépő férfi, akikről hallani ezt-azt, abban nincs semmi félelemkeltő. Te leállnál dumcsizni velük, ha cigit kérnek te azt mondhatnád, hogy nem adsz, a lányunokádat meg simán elengednéd házibuliba velük Bónusz+1 A nem belpestieknek abból volt elegük tavasszal, hogy ti innen akarjátok megmondani, hogy mit kell gondolni/érezni a világ dolgairól. Helyszínre nem mentek, mert akkor kiderül, hogy tévednétek, meg amúgy is messze van, meg az vidék.
Hill
2022. november 06. 00:47
Fogadj be magadhoz párat utolsó kereszteslovag
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!